Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

humidity or highlighter | a festival memory

Lovisa-Ranta,-London-2016Lovisa-Ranta-in-London-2016

Några foton på Lovisa från en festival vi gick på i somras som jag helt glömde blogga om. Knäppt att jag gjorde det, för var en av mina bästa dagar. Livet kom väll emellan?

Det var i vilket fall högsommar.

På varenda bil var fönstrena nedvävade och gjorde att var du än gick kom vindar av hetluft blandat med Drakes nya album. Överallt glimmade asfalt och hudar. Eller så var det bara alla tjejers highlighter som ramlat av? Är så lycklig över att highlighter på något sätt blev årets smink 2016. Fan vilken tur.

På morgonen kom några hem till mig. Eftersom jag officiellt nu var någon form av professionell mixologist (lol, nej jag var bartender) blandade jag bloody marys. Till och med dom var tropiska, med paraplyer och färgglada sugrör. Jag berättade att en alltid ska ha rödvin i, och pepparrot. Det är liksom tricket.

En halvtimmes promenad bort ramlade vi ned i en neonupplyst källare för att se ett band spela. Mörkret skavde, kändes ovant sådär i juni. Plötsligt blir vintern för nära, fast att resten av världen sitter och röker och dricker tinnies på trottoaren för att inne är det för kvavt. Tur att en kan skifta årstid genom att bara ta en trappa upp till sommaren igen.

Hela natten satt vi utomhus. Drack fulöl, sa dumma saker och gick hem sist av alla fast att det var på en himla vardag.

Nu sitter Lovisa fast i ett snökaos i Stockholm och jag på ett kontor i ett mörkt London. Tycker att både hon och sommaren kan komma tillbaka genast.

Some photos of Lovisa from a festival we went to this summer that I totally forgot to blog about. Weird because it was definitely one of my best days this summer. I guess life got in between?

Either way, it was the midst of summer.

Every car had its windows rolled down which meant that from everywhere came whiffs of hot air and beats from the new Drake album. The roads and people’s skin gleamed. Or was it just highlighter that had fallen off? Either way, the world and all chicks looked beautiful godammit.

In the morning a few people came to my house. Since I was then officially some sort of professional mixologist (lol, no, I was a bartender) I made us bloody marys. Even they were tropical, with umbrellas and colourful straws. I told them what they’d taught me at the bar – that one should always have red wine, and horseradish in bloody marys. It’s kind of like magic.

A half-hour walk away we fell into a neon lit basement to see Ottilia and her band play. The darkness of the basement felt estranged in June. It was like winter getting too close even though the rest of the world sat smoking and drinking tinnies on the sidewalk because it was too stuffy inside.

Now Lovisa is stuck in a Swedish blizzard and I in an office in this dark city. I think that both her and the summer can return to me immediately.

 

 

Lovisa-Ranta,-in-London-2016

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry