Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

god jul & what to watch over the holidays

Linn-Wiberg

God jul alla! Hoppas verkligen att du har det okej var du än är eller gör. Vill säga att jag är glad att jag har dig och att du kommer in och läser här.

I England firar alla den 25e så idag handlar vi mat, städar köket och stökar. Blir melankolisk och orolig med tanken på att hela Sverige sitter kollektivt och ser på Kalle medan jag inte gör någonting? Blir så extremt utanför och ensam. I ju för sig har hela tiden fram till jul i år känts så eftersom jag jobbat till midnatt i fyra veckor och har noll julkänsla.

Tänker ändra på det genom att baka lussebullar ikväll och titta Love Actually. Två saker jag aldrig kompromissar med. För dig som inte heller får nog av jul-tv men som kanske vill variera lite kommer här lite tips:

Happy holidays! Really hope you have it alright wherever you are or whatever you’re doing. I wanna say that I’m glad I have you, and that you come here to read my words.

In England everybody celebrates on the 25th whilst the whole of Sweden celebrates today. This year I’ve not got Christmas feels whatsoever. I’ve been up working until midnight for the past four weeks and has had no time to prep or bake or decorate.

This will change tonight when I’ll bake the traditional Lussebullar (saffron buns) and watch Love Actually. Two things I won’t compromise. For those of you who are like me and can’t get enough of Christmas TV but who may want to switch it up a bit, here are some tips:

tkbestholidayepisodesofalltime-opener01-emilyzirimis

The 23 Best Christmas TV Episodes of All Time.

Refinery29 har gjort det som vi alla väntat på att någon ska göra, dvs samlat en lista på alla bästa julavsnitt på alla ens bästa serier. Bara att gosa in sig i Chrismukkah i the OC osv.

Refinery29 have done what we all been waiting for someone to do; gathering a list of all the best christmas episodes of all even the best series. Just get ready to snuggle up to Chrismukkah in the OC, etc.

549a21564d88c_-_hbz-the-list-july-hotlist-happychristmas-copy-93342116

Happy Christmas (2014) 

Och så en film som kanske alla redan sett men som jag helt missat. Anna Kendrick (som jag av någon oklar anledning tydligen älskar?) gör slut med sin pojkvän och flyttar tillbaka till Chicago och in med hennes storebror och hans familj. Allt skaver, men alla försöker så himla fint att hålla ihop ändå. En förlåtande och lagomt långsam film med mycket kvinnlig dialog.

After splitting up with her boyfriend right before the holidays, a woman (Anna Kendrick) moves in with her brother’s family in search of a fresh start. Spoiler alert: Things definitely do not go as planned.

 

Tipsa gärna om ni har några najsa filmer eller så jag kan spendera tid med. Puss!

 

 

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Wow what a babe!! god jul hörru, älskar din blogg 4ever

    nike 2016-12-27 21:06:23
    Svara
  • Vill bara säga att jag förstår precis hur du känner. Firar min andra jul på södra halvklotet/på juldagen och det är så himla ledsamt. Precis som du säger så känner man sig väldigt utanför och blir inte bättre när tidsskillnaden är dum så man kan inte ens facetimea släkten. Men idag är det ju juldagen och efter jobbet ska jag grilla och bli full så som sig bör när man firar jul i Australien. God Jul Linn!

    Isabell 2016-12-25 03:07:49
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry