Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

details | those sassy boots

Red-suede-boots,röda-stövlar Linn-Wiberg,-in-red-suede-boots,-roda-mockastovlar Linn-Wiberg,-in-red-suede-boots,-mockastovlar Linn-Wiberg,-in-London,-2016masos-Red-suede-boots,-röda-mocka-stövlar

Rusty red boots from ASOS

 

Blev halvt utskälld för att jag inte länkade mina himla boots! Fattar verkligen varför för dom är så förbannat najsa. Klickade hem dom från megarean ASOS har nu, så in och fynda. Obs, ej sponsrat. Ibland glömmer jag att ni bryr er om vad jag har på mig? Sorry för det. Jag var bakis och hade fem hangry personer som stod påklädda och väntade på att jag skulle publicera inlägget så vi kunde gå.

Gillar att mina röda mockastövlar fick börja sitt liv med att dansa till the Rolling Stones, ABBA och Bruce Springsteen. Känns värdigt. Plus att jag som romantiserar sönder 70-talet kan låstas lite mer att det är lite mer min vardag. Seriöst är det inte svårt att bli lurad när en promenerar runt Brick Lane på en söndag, vilket jag gjorde igår. Så många unga män i manchester, fårskinn och tunga luggar. Minimalistiska scandi-modet kan slänga sig i väggen då.

Got told off for not telling you where my sassy red boots are from! Def get why because they are gorgeous. Sorry about that. Kind of forget that somebody would even care about what I wear? Also, I had five people waiting for me in the doorway, hangry and not up for my taking an extra five minutes to blog. Soz. 

Love that these bad boys got to start their red suede life with dancing to the Rolling Stones, ABBA and Bruce Springsteen. Feels worthy. And I can continue pretending that I live in the 70s a bit longer. 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry