Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a dirty jane birkin

Linn-Wiberg,-vintage-outfit,-korgväska-London Linn-Wiberg,-vintage-outfit,-korgväska Linn-Wiberg,-vintage-outfit Linn,-långt-hårLinn-tofs,-LondonLinn-tofs Linn,-vintage-outfit,-leather-trousers

dress – vintage | bag – vintage | leather trousers – vero moda (similar adlink) | roll neck – weekday

 

 

Daniel är tillbaka och frilansar för mitt jobb igen. Toppen på så många vis. Först för att jag älskar att se honom jämt (japp, fortfarande en tönt) och för det andra att jag helt utan skam har någon jag kan tvinga ut på lunchen för att fota mig.

Har tagit fram min egen badass tant på sistone och kunde inte bry mig längre om vad folk tycker att jag har på mig. Har därför sportat den glittrigaste partytoppen en måndag på jobbet och flyttar vidare till att bära läderbrallor med en korgväska och en uppknäppt manchesterklänning. Båda nya. Korgväskan får mig att känna mig några millimeter närmare Jane Birkin och alla hennes korgar. Är väll något slags life goal att vara en smutsig version av henne tänker jag.

Daniel is back freelancing for the company I work at. It’s fab in so many ways. Firstly because I love seeing him every second of the day (yep, still a loser) and secondly because I then also have somebody I can shamelessly force out during lunch to take pictures of me.

Got a new basket bag and corduroy dress and a whole lot of sass to carry nowadays. Trying to accomplish my life goal of become a dirtier version of Jane Birkin.

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry