Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my mad 2016 | jan, feb, march

Först kände jag mig motvillig till att sammanfatta 2016 såhär offentligt. Det har varit ett år som stormat, på både ett politiskt och personligt plan. Har aldrig provat på så mycket nya saker, gjort så mycket knäppt, så mycket fel, så mycket rätt. Skitjobbigt har det varit! Majoriteten av det? Just därför vill jag sammanfatta det, för någonstans är det väll just dom åren som betyder allt senare? När allt faller på plats.

Så håll i er. Här kommer januari till mars.

First I felt reluctant to summarise 2016 in here. It has been a stormy year, on both a political and personal level. I have never tried so many new things, been so stupid, done so much wrong, so much right. It’s been kind of a shit time, but in all my darkness I’ve had brilliant moments. Just because of that I need to summarize it, because somewhere it is precisely those mad years which will mean everything later? Onve everything has fallen into place.

So hold on you. Here comes January to March.

 

 

✶ JANUARY ✶

Började året med att säga upp mig från mitt internship. Efter att haft panikångest och blivit behandlad som skit var det nog. Är fortfarande helt impad över mig själv. Bästa beslutet i år! Var trött på tech, reklam, media och kände att FAN jag orkar inte. Nu skriver jag min jävla bok.

Det var dags att sätta upp nya mål för året. Det kan du läsa om här.

Started the year with quitting my internship to write the novel I’ve always wanted to write. 

Åkte till Stockholm och vintern för att börja min skrivkurs och hälsa på min syster. Allt kändes på pricken rätt. Att få vara i sånna miljöer! Att skriva! Skrev två rätt fina texter om just det:

tiny stories | in the belly of scandi winters

tiny stories | the streets of siberia

Flew to Stockholm to attend my writing course and visit my sis. Wrote two texts about that.

Hade på mig culottes och kände mig som en bond-brud

Felt like a Bond chick in my culottes

Hängde med Danielle så fort jag kunde och försökte få henne att gifta sig med mig så att hon inte skulle behöva flytta till Kanada. Är ju kär i henne. Gillade den här dagen extra: the Nemets & thirsty thursdays

Tried to convince Danielle to marry me so she could stay in the UK: the Nemets & thirsty thursdays

 

✶ FEBRUARY ✶

Eftersom att jag inte var bunden till ett kontor längre så drog jag och hälsade på min familj i Kenya i nästan en månad. För att skriva i en tropisk djungel är najsare än i ett mögligt warehouse. Fick så mycket gjort, och åt så mycket passionsfrukt att det inte var klokt.

Since I wasn’t tied to an office I went to stay with my family in Kenya for almost a month. Cus it’s nicer to write in a tropical jungle than in a moldy warehouse.

Åkte också på morning game drives vid lake nakuru

Went on morning game drives vid lake nakuru

Gick på dop av våra vänners dotter Ella i en by som tillhör stammen Kikuyu. Var ascoolt. In och upplev: 
a kikuyu baptism

Attended a a kikuyu baptism for our friends’ daugter Ella.

Andra helt toppendagar därifrån:
kenyan mornings
a fish spa treatment
dancing across the red soil of kenya

Tillbaka hemma kändes London sprakande igen. Döpte det inlägget till något så magiskt som glitter ceilings, highschool dances and dreams of rock starsInser någonstans här att det här året varit typ mest najs? Fast ont inuti.

Back home London was sparkling for me again. Literally. One night could be summed up in glitter ceilings, highschool dances and dreams of rock stars

 

✶ MARCH ✶

Slet vidare med min bok. Oj vad jag skrev och suddade och kämpade. Vansinnigt ensamt att slita med något ingen annan ens kan se. Trodde jag höll på att tappa vettet? Men så började jag jobba på en bar och fick helt nytt liv. Det var fantastiskt. Att få slita ut sig fysiskt, känna sig uppskattad, kunna betala hyra. Såg noll vänner eftersom att jag jobbade varje helg. Däremot kunde jag se alla mina fellow helgarbetare som min darling Danielle.

Most days I just spent alone by our kitchen table, trying to write my book. God it was painful, and I absolutely loved it. I realised though that my body, my psyche and my wallet needed me to get a part time job, so I started working at a bar. When I wasn’t hanging out with my darling Danielle that is.

Som sagt… Här är från när vi var på en födelsedagsfest på en söndag på en arkad.

Like I said… This is from when we celebrated Annie’s bday at an arcade

Så hände det bästa på hela hela hela året. Min bästa människa Frida flög in till mig i London i hela två veckor för att min pojkvän Daniel och hans bror Nicolas fyllde 30år. Min blogg blev en två månaders kärleksförklaring till allt som var vi. Kommer ihåg att jag till och med då kände att det var orimligt att få ha sådär roligt. Var hög efteråt pga känslostorm.

Skrev en liten text om det här:

sixteen days of mischief

Tror att jag halvt brände ut mig känslomässigt här och använde upp 90% av min glädjekvot för året. Måste måste klippa ihop en video med allt jag filmade från de här två veckorna. <3 <3 <3

Then the best thing all freaking year happened. My ultimate friend and human being Frida flew in to spend two weeks with me in London because my boyfriend Daniel and his twin bro turned 30 with a bang. My blog transformed into a love letter for all things us for over two months. Seriously felt high and hungover from having so many emotions at the same time.

Wrote a lil text about it here:

sixteen days of mischief

It’s possible that I used up 90% of my happiness quota for 2016 in these two weeks. Wow. Totally worth it though. Need to put together all the film clips I’ve got from then.

Until then, the highlights of our 16 days of mischief:
the coolest place in london – god’s own junkyard

the day after the night before
the twins turn thirty
lost passports and launch parties in the pouring rain

film screenings, boobs and rock bars
selfie sticks and lost in soho

 

 

Nästa inlägg blir april till juni och HERREGUD vad de såg annorlunda ut från dessa? Känns som jag levt fyra liv bara detta år. Hoppas ni gillade det här lika mycket som jag!

Next post will be about april, may and june and HOLY, they look different to these? Stay tuned.

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Alltså åh vad fint! Känns som du och bloggen utvecklats så mycket i år också. Älskar det! Kram <3

  P 2016-12-15 06:47:29
  Svara
 • bästa linn!! så fint att läsa!

  Flora 2016-12-14 22:27:01 http://flora.metromode.se
  Svara
 • Jaaaaa video!!!!!!!!

  Frida 2016-12-14 16:55:44 http://fridareg.com
  Svara
 • Bästa sammanfattningen jag har stött på här ute i cyberspace! Ville trycka massa like, men insåg att det inte gick så fick skriva den här kommentaren istället. (Y)

  Linnéa 2016-12-14 14:30:08
  Svara
 • Filmgifar alltså, älskarom. Och fett kul att kolla tillbaka och inse att ett år är långt ändå, trodde hela den här skrivprocessen för dig var förra året typ. Gudars vad saker hinns med!

  Nastasja 2016-12-14 07:48:13 http://nastasjathor.se
  Svara
  • Svar på Nastasjas kommentar.

   Alltså kände typ också det när jag pysslade ihop det här inlägget! Varför gör jag inte gifar oftare? Får lätt börja med det igen. Haha ja men det här året har varit så långt, men japp det var i år. <3 fint att du följt med så länge och håller koll på mig

   Linn 2016-12-14 13:06:43
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind