Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

dressing in harley davidson so life won’t mess with me

Harley2

Processed with VSCO with hb2 preset

Vissa måndagar känns helt klart roligare än andra. Den här är lite väl tung för min smak. Känner mig av någon anledning totalt värdelös och kan liksom inte komma på en enda sak som jag gjort bra i hela mitt liv? Obs fiskar inte för komplimanger utan vill mest dela med mig av även de skitiga sidorna av att vara mig. Hjälper inte att se vänner och främlingar på sociala medier åstadkomma underverk, hyllas av otroliga människor. Hela min kropp fylls av avund och missunnsamhet, vilket är bland det värsta jag vet. Det är liksom kodord för att vara en pissig människa. Perfekta ingridientser för att bygga på denna tankeloop om hur jag totalsuger. Hur elak får en vara mot sig själv?

Egentligen vet jag att jag inte är så. Jag är ju rätt kul, och för det mesta en skitsnäll brud med stor rumpa och ett gott hjärta. Jag behöver inte behöver åstadkomma mer än att leva, skicka något snällt sms kanske. Inte ens det.

Det blir såhär när jag är överarbetad. När jag konstant känner att jag försöker hålla mig över ytan istället för att surfa ovanpå vågorna. Cheesy, men det borde ni veta att jag är vid det här laget.

Istället för att gråta lite (ok, kanske att jag gjorde det också) klädde jag på mig min nya tröja. En Harley Davidson-tröja. För fan, jag behöver varenda uns av badass jag har nu. Tänker att kanske livet inte vågar bråka med mig då.

Hur gör ni för att bryta er ur onda dagar/tankar?

Some Mondays are definitely more fun than others. This one feels way too heavy for my taste. For some reason I feel totally useless today and cannot think of a single worthy thing I have done well in my entire life? Note: I’m not fishing for compliments here, just most want to share some shittier side of being me too.

It doesn’t help seeing friends and strangers on social media achieve miracles, getting endorsed by incredible people. My whole being fills up with envy and jealousy, which sure must be a sign of my bring a shit human. So I add on some more thoughts on why I suck, that punch me in the stomach. My own best friend, right?

I know those things are obviously not true about me. Actually I am a pretty funny, kind chick with a big butt and a good heart. Really, I don’t have to accomplish more than staying alive. Maybe send a nice text to somebody, but not even.

This is where I end up when I’m overworked. When I constantly feel I try to keep myself above the surface instead of surfing on top of the waves. Cheesy, but you should me by now.

Instead of crying little (ok, maybe I did that too), I dressed in my new sweater. A Harley Davidson shirt. Damn, I need every ounce of badass I have now. In hopes of life doesn’t dare messing with me now.

 

 

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Gud, exakt såhär har min vecka varit såhär långt. Känner mig absolut värdelös och tvivlar på exakt alla beslut jag någonsin tagit i livet. Sen spär jag på det med att sitta på instagram och bloggar och se hur alla andra har så himla roliga jobb och projekt och tycks få saker gjorda och ändå ha tid att träna, festa och läsa alla böcker jag vill läsa. Då är det så fint att se ett sånt här blogginlägg, tack Linn!

  Linnea 2016-12-14 16:00:43
  Svara
 • Alltså wow vad det ändå var fint att läsa att en ej är ensam (om något positivt nånsin skulle komma av att nån ej mår bra dvs, bättre vore ju om alla var pigga glada å mådde bra men ja.) vaknade idag och kände bara fuck allllllt. Intala mig att mina vänner tycker jag är värdelös och att den jag är intresserad av tycker jag är störig och att allt jag gör, plugg jobb intressen, bara blir dåligt och att jag aldrig är tillräcklig, gör tillräckligt. Så försökte jag do better vilket ledde till att jag hetsa å inget blev bra. Så SEN tog jag på mig mina största platåskor, mitt mörkaste läppstift och mina häxigaste svarta svepande kläder, var arg hela dagen och ursäktade mig ej. Sa till exempel ”nä det är en jävla skitdag, längtar tills den e slut” när nån frågade om läget. Det var ganska gött. Nu känner jag mig fortfarande lite arg å kass men också lite badass och SJUKT nöjd över att en kommer gienom dagar som denna med, ooooch imorgon blir nog bättre. Eller dagen efter det. Och tills dess kan en i alla fall vara babe å se läskig ut i korridorerna.

  MD 2016-12-13 22:28:36
  Svara
 • kanske ännu mer spär på prestationskraven men jag tycker du verkar svincool svinsnäll svinhäftig 🙂

  yrsa 2016-12-13 14:58:11 http://cargocollective.com/yrsakeysendal
  Svara
 • det är ju helt knäppt hur hjärnan kan spela en dessa återkommande spratt hela tiden. mitt tips är att yoga framför spegeln i fett sexiga underkläder eller tänka på alla snygga killar jag fått ligga med.

  matilda 2016-12-13 00:41:09
  Svara
 • Alla kan såklart relatera. När jag känner mig nere så brukar jag bara älta i det, lyssna på deppig musik och ta en lååååång varm dusch. Tror det bara är att vänta på att det ska gå över. Hoppas nästa dag blir bättre!

  Ida 2016-12-12 19:11:46
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   alltså det här med dusch <3 <3 älskar att få vältra mig i sorg. ska boka in en kväll att kolla sorgliga gråtfilmer till och inte försöka vara glad alls. bara få ut skiten. tack för att du kommenterar, känns najsare att inte vara ensam i allt det här!

   Linn 2016-12-13 00:31:24
   Svara
 • Åh känner exakt samma idag 🙁 jag brukar ta en dusch, lägga mig tidigt och vakna till en bättre dag.

  P 2016-12-12 19:02:59
  Svara
  • Svar på Ps kommentar.

   word! alltid när jag tjuvar mig på sömn så kommer allt det här. måste verkligen bli bättre? ska jag typ ställa en sovklocka på samma sätt som en väckerklocka?? verkar inte kunna gå och lägga mig i tid.

   Linn 2016-12-13 00:30:15
   Svara
   • Svar på Linns kommentar.

    Haha en av mina bästa egenskaper är att jag kan somna när, var, hur som helst. Men annars funkar ju typ att träna om man orkar sånt!

    PS. Du är så bra! Verkar göra massa roliga jobb och har massa folk som tror på dig här inne, bara en följer sin egen väg kommer det nog lösa sig! <3

    P 2016-12-14 06:27:54
    Svara
 • Kjenner meg igjen, noen dager er bare sånn. Jeg bruker å tenke sånn: hva er det med livet mitt i dag, som jeg ville blitt glad/stolt/imponert over som yngre? Hva ville mitt barndoms-jeg eller tenårings-jeg tenkt? Plutselig føler man at livet sitt er litt bra likevel.

  Pernille 2016-12-12 18:59:08
  Svara
  • Svar på Pernilles kommentar.

   <3 <3 det här vände hela min dag. grät inne på mataffären, så läste jag det här och ba wow. var tvungen att göra något av det, för det här måste alla se. du får kika imorn. men tack för att du är så förbannat snäll och klok och tar dig tid att läsa och kommentera här. puss

   Linn 2016-12-13 00:26:03
   Svara
 • Kjenner meg veldig igjen. Når alt føles kjipt og vanskelig, så ringer jeg mamma og gråter litt. Etterpå så føles alt som regel mye bedre.

  Marte 2016-12-12 18:29:34
  Svara
 • Alltså, relaterar också så himla mycket. Brukar försöka göra något tvärtemot det jag brukar för att liksom inte kunna hamna i någon prestationshets i det med. Gärna något monotont som jag kan fokusera på, låter ju så jävla tråkigt, men så äre, typ hacka lök eller springa i trappor eller något annat fruktansvärt jobbigt som ger en bra känsla efter åt. För övrigt tycker jag att du är ett geni och idag skiter jag i om jag låter som en stalker, men skulle så gärna ha dig som en vän i mitt liv. Tycker att du verkar vara galen, rolig och jävligt bra att hänga med. Hoppas det känns bättre imorgon!

  Nastasja 2016-12-12 18:20:10 http://nastasjathor.se
  Svara
  • Svar på Nastasjas kommentar.

   :’) du fick mig att gråta på bussen. ja jag har pms, men du förstår inte hur mycket jag behövde höra det här. tack för att du läser och kommenterar så mycket. känns som att vi redan är vänner!

   Linn 2016-12-13 00:27:49
   Svara
 • Hehe relaterar. Dessutom hatar jag när folk inte förstår att jag inte gråter för att jag är mer lättknäckt än andra utan för att jag börjar gråta mycket tidigare i nu-är-det-jobbigt-processen än de flesta andra. Har försökt förklara det här för mina manliga och framgångsrika chefer men de är ändå inte helt säkra på att jag inte bara ska tvärdö på jobbet.

  Frida 2016-12-12 17:59:45
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   jag vet!!!! gråta är typ del av min personlighet. om jag klipper bort det så försvinner halva jag? a good cry fixar halva biffen.

   Linn 2016-12-13 00:28:37
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry