Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

three christmas parties

Christmas-party-antlersVeronique-Christmas-party-antlers Mini-burgersChristmas-party

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jimmy-Olivia,-Christmas-PartJared,-Christmas-partyOlivia,-julfest kajsa-julfest

Är helt färdig alltså. Har officiellt nått hjärtat av juletider och Britter älskar jul mer än kanske alla andra. Gick på tre julfester bara den här helgen. Hela landet glittrar. Har hundra procent anammat glädjen över fula jultröjor, juliga diadem och soundtrack till alla filmer som bara ses i December. Har liksom sportat min Drake-tröja på kontoret?

Känner rent spontant att jag helst inte vill göra något annat än att skriksjunga till Mariah Carey med glögg spillt på tröjan, dra i snörena till Christmas crackers och spendera söndagarna med att slå in paket.

I år spenderar vi jul hemma i London igen, utan någon av våra familjer. Förra året var ju en himla hit. Utan tvekan. Längtar efter att få uppleva ett övergivet Hackney, med bara Daniel.

I’m absolutely knackered. We’ve officially reached the heart of Christmas feels and once again I am shocked to find how much Brits love festiveness. I’ve been to three Christmas parties this weekend only. Somehow I’ve gone in for it 100% this year. Loving the ugly Christmas jumpers, antler diadems and soundtrack to all movies that are only shown in December. Even wore my Drake-jumper to work?

This year we are spending Christmas here in London. Last year was such a hit. Without a doubt. Can’t wait to experience a deserted Hackney again.

 

 

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad fina du och din syster är i glitter!

    Kaneli 2016-12-12 12:42:47 http://Spicegirl.ratata.fi
    Svara
  • när jag var tonåring läste jag alltid din blogg. vet inte riktigt vad som hände men plötsligt gjorde jag inte det längre. flera år senare sitter jag och skriver om en kille jag träffat och jag inser att orden jag skriver inte riktigt är mina egna. de är tagna från en text jag läste på din blogg för ca 100 år sedan men jag tror det löd ungefär: ”låt dina föräldrar prata om min på franska medan jag går på toaletten” den handlar iaf om killen du träffat. finns texten kvar? tänker på den ofta. vet inte vrf men skulle gärna läsa den igen. mitt nya förhållande känns som den texten på något märkligt vis

    sofia 2016-12-12 00:34:09
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry