Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

columbia rd christmas market & your thoughts on moving

Columbia-Road-Market-at-nighColumbia-Road-Christmas-Market,-night-London Christmas-tree-columbia-road-lonodn Boutique-shop-London House-london-night Columbia-Road-Christmas-Market,-night-in-London Columbia-Road Christmas-pub Kajsa

Foton från i onsdagskväll när jag mötte upp med Kajsa efter jobbet och gick till Columbia Road och deras julmarknad. Alltså, julfeelingen jag har! Har nog aldrig varit i sån stämning som i år. Vill typ bara ha min fula jultröja på mig, sjunga med till Mariah Carey och dricka mulled wine. Är det för tidigt att kolla Love Actually än eller vad säger ni? Vi möttes hur som upp och gick fram och tillbaka på gatan kanske sex gånger till en julkör som sjöng innan vi satte oss på en pub och pratade sönder och samman. ÄLSKAR JULEN, ÄLSKAR MINA VÄNNER.

Vill också säga att det är så kul att höra era tankar kring inlägget om att bo med andra. Blir så avundsjuk på alla ni som typ sparat ihop och köpt? Hur är ni mänskliga. Blir också sugen på att flytta iväg till Stockholm igen, eller bara till södra London, eftersom att ingen av er verkar ångrat er? Men är ju otroligt lat och ju längre ut jag bor desto mindre skulle jag träffa mina vänner. Knivigt. Vi får se till sommaren kanske. Vore fint att höra fler av era stories såklart. Eller om någon helt ångrat sig?

Glöm heller inte att ställa frågor ang långdistans eller något skämmigt till mig eller Daniel också, om ni har några. Ska ju spela in i helgen är tanken.

Some pics from when I met up with Kajsa on Wednesday. We went to the christmas market at Columbia Road, drank mulled wine and listend to the busker/christmas carol. Haven’t felt this festive ever I think, and I’m all for it. Just want to buy a Christmas tree now, do some crafts or god knows what. Either way we walked up and down the market six timed before having a pub dinner in an alleyway. I love her. I love Christmas. 

 

 

 

Linn

Följ min blogg med Bloglovin och på Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • åh mys! måste dra dit igen innan jul! bor i Peckham och det är najs!!

  Emilia 2016-12-09 22:21:02 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Aven om det inte ar vanligt gar det att hitta ‘billiga’ (for att vara London alltsa) lagenheter aven i ostra. Jag och min kille bor sjalva i en 1 bed i Lower Clapton, en kompis bor med sin tjej i en 1 bed i Bethnal Green och vi har bada mycket lagre hyra an genomsnittet i vara omraden. Vet ju inte alls vad er hyra ar men jag har sett double bedrooms som kostar nastan lika mycket som var lagenhet. Vi bodde ihop med flatmates i ett ar ungefar (jag hade nog inte orkat mycket langre arligt talat) och hittade var lagenhet av en slump nar jag slokollade Gumtree, sa det kan vara vart att halla utkik med jamna mellanrum fall i fall!

  Jenny 2016-12-09 11:10:44
  Svara
 • Hej!
  Tänkte bara säga att jag bor tillsammans med min pojkvän i Clapham – vi har en egen lägenhet med sovrum och separat vardagsrum, dock ingen uteplats eller liknande, men nära till park plus ett sååå bra område att bo i. Inte särskilt långt från stan (även om kanske lite fel håll från där du bor nu), men ändå väldigt affordable! Jag är student så har verkligen inte den största budgeten, men funkar ändå att ha en lägenhet bara vi två. Enrummare verkar lite svårare att hitta generellt sätt, men absolut inte omöjligt. Beror kanske på vad för krav och så ni har också! Värt för er att kanske kika runt lite?
  Lycka till!

  Emelie 2016-12-09 11:04:37
  Svara
 • JAAAAA KOOOOOOOM HIIIIIIIIIT

  Lovisa Ranta 2016-12-09 10:20:29
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry