Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

thank u for the weirdos

Alex and the turkey, Thanksgiving dinnerDaniel and Linn, Thanksgiving dinnerDaniel and Linn at Thanksgiving dinnerDaniel and Linn, at Thanksgiving dinner, Thanksgiving dinnerDaniel without a toot, Thanksgiving dinnerV and Alex, thanksgiving dinner

Igår var det Thanksgiving i USA. En problematisk erfarenhet som jag egentligen inte har någon relation till eller erfarenhet av. Förutom vår asgulliga kompistradition då. Men fick ett sms av Veronique som är halvamerikan som undrade om vi ville komma och fira att vi är vänner, och det tackar en ju inte nej till.

Efter jobbet tog jag och Daniel därför tåget ut till Greenwich i utkanten av London. Tjatar ju ALLTID om hur jag bara vill hänga med dom jämt efter att vi varit där. Som efter vår sleepover, pasta/hund/dansnatt och såklart min favvo carbonarakväll. 

Jag var uppklädd i min finaste stass. Som en Abba-kreation doppad i glitter. En kille på jobbet beskrev det som att jag hade på mig en levande nebulosa, och det tänker jag fan e ett bra betyg. Daniel var så förbannat het i sin sleaka kostym och utslagen tand. Japp, hans tand föll ut nu. Han blev ju punchad i facet när vi var ute, så japp, nu föll alltså tanden ut. Kan tydligen ta upp till 6 månader för han att få en ny. Tur att jag gillar udda saker på killar hehe.

Hur som, fab natt! Nu ska jag springa till bion och se Fantastic Beasts & Where To Find Them. Varför festa när en kan se Harry P på bio liksom?

So yesterday was Thanksgiving in the States. A problematic holiday that I don’t really have any relationship or experience to. Besides our cute buddy dinner that is. But got a text from Veronique who is half American. She wondered if we wanted to come and celebrate the fact that we’re lucky enough to have brilliant friends. Sounds like a great idea to me.

After work, Daniel and I jumper on the train out to Greenwich. It’s ridiculous how after every time I hang out with V & Alex I don’t shut up about them. No wonder, just look at out As for our sleepovers, pasta/dog/dance night and of course my fave the carbonara dinners.

I was dressed in my finest gown. Like an Abba creation dipped in glitter. A guy at work described it as I was wearing a nebula, which is obvi a good rating. Daniel was so damn hot in his fine suit and missing tooth. Yep, his tooth fell out now. He got punched in the face a few weeks ago so now the tooth fell out. Apparently it can take up to 6 months to replace it. Luckily I like odd things on guys hehe.

Either way, fab night! Now I need to run because I’m seeing Fantastic Beasts & Where To Find Them in the cinema. Why party when you can see Harry Potter amirite?

 

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!

  Vart kommer klänningen ifrån?:) Superfin!

  Hanna 2016-11-27 19:04:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack! Den är från ASOS men tyvärr slutsåld: http://www.asos.com/asos/asos-glitter-blouson-sleeve-skater-dress/prd/5662626?iid=5662626

   Linn 2016-11-28 12:22:44
   Svara
 • tänkte precis på vilken underbar kreation du hade på dig då! strålande du <3

  ISA 2016-11-26 20:38:26 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   haha alltså jag känner mig så jävla fin i den, det är löjligt. tack för fin komplimang, ska nu återgå till att känna mig som en queen i den <3

   Linn 2016-11-28 12:32:08
   Svara
 • Så obehagligt dock att tappa en tand! Jag har återkommande mardröm om att jag tappar typ alla tänder. Uff. Gör det ont??? Utseendemässigt har han inte påverkats alls..if you know what I mean, haha.

  V 2016-11-26 16:53:00
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   eller hur! ska göra ett inlägg om vad som faktiskt hände, men det var inte så att den bara föll ut. Han fick en smäll där, plus att hans tand var fejk sen innan, så därför den föll ut! inget att frukta, än. haha <3 han kommer bli så jävla glad när jag översätter den här kommentaren. du är bäst

   Linn 2016-11-28 12:33:13
   Svara
 • Så himla fin du är! ”En kille på jobbet beskrev det som att jag hade på mig en levande nebulosa” <3

  Ellen 2016-11-26 09:14:49 http://lindbergellen.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry