Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

boobs, limbo, torrential rain & everything else I wished for my birthday

HandsMoa Matilda, birthday cards partyPizza, LondonMatilda and Moa, birthday party pizzaAlex, Veronique, Moa, at my birthday partyOrnella, partyAlicia, at my birthdayDaniel at my birthday partyOrnella and Linn, birthday partyElena, partyJared, Daniel, birthday partyLinn and Elena, birthday party 2016Linn and Elena, Birthday partyOrnella, at my birthdayOrnella, limbo, party birthdayOrnella, Moa, dancing at my birthday party

 

En hel himla hög med foton från min födelsedagsfest i lördags. Herregud. London regnade nästan bort och ändå dök det upp så fruktansvärt många. Glömmer ju alltid bort kameran när jag fyller år, vilket är ett bra betyg ändå. Men under kanske en halvtimme lyckades jag klicka iväg de här ovan.

Är ju en sådan som tycker att det inte finns något bättre än att blanda kompisgrupper. Lever slaviskt efter att alla får alltid vara med och tycker på riktigt att det blir roligare. Vill helst tro att det är därför mina födelsedagar blir så kul, för det gör inget om en kommer själv eller inte känner någon. Det och att Daniel är en dancing queen, och att jag lyckats hitta riktigt sjuka jävlar till vänner. <3

I år hade jag i samma anda bjudit HELA mitt jobb. Dvs chefer, interns, nya och mina favvos. Alla kom inte, men några gjorde och de blandades med mina flatmates, universitetskompisar, internetvänner, barndomsvänner, tidigare grannar. Resultatet blev hångel, limbo, att Daniels byxor sprack för att han went down low, nakna bröst och massa massa annat som jag censurerar för allas skull. Spelade i vilket fall Drake kanske elva gånger.

Har liksom glömt hur bra jag är på att festa. Får ta igen det den här hösten känner jag.

Hur tänker ni kring att bjuda folk? Eller gå själv på fest?

Here comes a whole bunch of photos from my birthday, as promised. Holy hell, I thought London was going to rain away. And still, so many of my faves showed up!

I have a weak spot for mixing groups of friends and strictly live by the rule that nobody should be left out. I’d like to think that’s why my bdays are always a bloody party. That and the fact that Daniel is the biggest dancing queen. Work friends mixed with uni mates, internet girls, childhood friends, flatmates and neighbours. The result was messy and beautiful – limbo, makeouts, boobs out in the open and Daniel ripped his trousers going down low. 

I had forgotten how great I am at partying.

 

 

birthdays from the archive
2015 with secret doors to hiphop clubs & Justin Bieber 
2014 when Daniel threw me a surprise party

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Alltså lever så mycket efter att alla ska med alltid forever. Så bra förespråkat av dig. Stelt ibland när en råkar bjuda in alla till typ ens kompis förfest och hen inte ville ha massa folk meeeen alla gånger det varit succe är ju värt nån miss i kommunikationen. Också konceptet ”att gå på fest själv/att bara känna en person” är sååå värt för en träffar alltid så mycket fab personer. E alltid rädd att jag får stå i nåt hörn och vänta på att min enda kompis ska bli ledig. Sen lär man känna trettio nya favoriter och kanske får hångla och har livets kväll?

  MD 2016-11-24 21:27:58
  Svara
  • Svar på MDs kommentar.

   WORD – håller helt med! kan vara så awk men ofta blir det ju kul. finns ju inget finare än när två vänner/bekanta finner varandra och börjar kompisdejta.

   Linn 2016-11-28 13:16:54
   Svara
 • Fan vad bra Linn, håller så himla mycket med!! Alla är alltid välkomna 😀 så kul att blanda folk som inte känner varandra ju, speciellt i ett sånt sammanhang. Låter som en fantastisk födelsedag överlag! 🙂

  elin 2016-11-23 23:16:08 http://elinsparis.devote.se
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   ändå konstigt hur många vuxna människor som inte tycker det? självklart behöver en inte bjuda in ALLA, men utfrysning är så vanligt, och vidrigt. blev i vilket fall toppen! : )

   Linn 2016-11-28 13:49:05
   Svara
  • Svar på elins kommentar.

   Eller hur! Tycker det kan vara så läbbigt att komma som outsider när alla är ett stort gäng, så blir ofta bra att bryta upp det. Plus limbo dåra haha. också! Sååå kul att du kommenterar <3

   Linn 2016-11-24 13:23:08
   Svara
 • så härliga bilder!

  Emilia 2016-11-23 20:33:38 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • ser nice ut. vill verkligen återuppliva konceptet hemmafest så jävla mysigt och bekvämt? typ ställa sig och koka lite kaffe när folk blir trötta, bestämma all musik och bara ha personer man diggar där? gotttt deluxe

  agge 2016-11-23 19:44:51 http://agnesiod.blogspot.se
  Svara
  • Svar på agges kommentar.

   alltså – hear hear! VARFÖR har inte folk hemmafest oftare? tyckte det som tonåring och tycker det nu.

   Linn 2016-11-28 13:50:29
   Svara
 • Satan i gatan så kul det ser ut att ni hade, grattis i efterskott!! Jag älskar födelsedagar och att bjud hem folk till mig. I år hade jag exempelvis en hatt & prosecco – fest. Vinnande koncept. Lovar.

  Bildbevis här http://wickedkidscantdie.blogg.se/2016/february/en-fodelsedags-fest.html

  Alexandra 2016-11-23 17:18:26 http://nouw.com/Svallex
  Svara
 • fy fan vad underbart

  rebecca 2016-11-23 10:26:29 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry