Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Posts I’ve liked lately

Tja! Onsdag folk. Har ofattbart mycket energi de senaste veckorna? Hallå, November brukar vara skit ju? Kan vara för att jag lyckats planera och styra upp mina dagar på senaste tiden. Det har tagit bort mycket oro om jag ska hinna vissa saker eller om livet faller mellan stolarna. Eller, så kan min energi också ha att göra med att jag har fått en sån här soluppgångsväckarklocka – WOAH! Vaknar på riktigt som om jag vore en Disneyprinsessa och ba wow, redo för dagen. Äckligt va? Men najs.

Hur som. Internet hörrni, tusan vad mycket fett som finns där ute. Tycker att bloggar har höjt nivån något helt otroligt senaste året bara! Dock är det synd hur kort livstid inlägg har, och hur lite det lever vidare hos andra. Därför tänkte jag tipsa om några inlägg som har klubbat mig på sista tiden:

This November feels awesome for two reasons. I have managed to dispose of my time so I don’t have to worry about missing things and feel stressed. Secondly because now I’ve got a Lumi Lamp to wake me up in the morning. WOah! For reals, I wake up like a freaking Disney princess and dance out of bed. Gross, but great. 

Either way. The Internet, folks! Holy, there is so much niceness out there. Think that blogs in general have picked up the pace incredibly this past year only! But it’s a shame how the lifespan of posts are so short. Therefore I will now share with you some gems I’ve found lately:

The best looks from Afropunk London 2016 – Refinery29

Okej, inte en blogg men fortfarande värt en mention. Refinery29 fotade streetstlye på festivalen Afropunk här i London, och jag smäller av så tuffa alla är. Modet är så långt ifrån avskalat, elitistiskt. Helt klart coolare än allt på runways.

Ok, not a blog post but worth a mention still. It’s the streetstyle at Afropunk London that stole my breath. It’s miles away from any elitist, minimal runway. I die they look awesome.

En annorlunda plåtning – Frida Vega

När Frida plåtade med makeup artisten Penny Schulman, 5 år. De pratar mode och hur det ska vara befriande och inte limiterande. Fick mig att hajja till över hur begränsad jag är i mitt rörelsemönster, tankesätt, självbild. Tror att jag är modig, men egentligen hänger jag mest i min egen ram.

When Frida did a shoot with the help of the 5 y/o makeup artist Penny Shulman. They discuss fashion and how it’s suppose to be liberating, not constraining. And I realise I live my life so far away from bravely. But it gave me hope too.

Historien om farmorns försvunna skjortjacka – Sara Edström

Det här är kanske det mest otroliga jag läst. Om en jacka som tillhört en farmor och som försvann för flera år sedan. Men så hände internet…

The most unbelievable story about a grandmother’s jacket that disappeared several years ago. Then came the Internet…

Vi måste prata om det här med fikton och verklighet – Flora Wiström

Flora ryter ifrån om hur folk måste sluta blanda ihop fiktion och verklighet. Att något du skapar inte behöver vara du. Har tänkt på det enda sedan en diskussion om att skapa en karaktär med fula värderingar, och det inte betyder att de är dina.

A post in Swedish about not mixing fiction with reality. 

Screen Shot 2016-11-15 at 22.20.13

Women being single by choice – Ally Hickson for Refinery29

Ally Hickson skriver om hur det är att vara kvinna och välja att vara singel. Speciellt när en blir äldre.

Ally Hickson writes about being a woman and choosing to be single. Especially as one grows older.

My sex life vs my beauty routine – Frida Regeheim

Från ett tag sen, men fullkomligt älskar den här texten av Frida. Om tiden som nykär, konstant i fett hår för du har inte tid att åka hem, utan vill bara ligga. Känner igen hundra procent från när jag dejtade Daniel. Kunde gå i samma kläder i tre dagar för att tanken på att välja att åka hem för att byta kändes som förlorad tid med honom.

From a while ago, but completely love this text by Frida. About right when you’ve fallen for somebody and constantly run around in greasy hair because you just want to get laid. Relate 100% from when I started dating Daniel. Walked around in the same oufit three days in a row because even the thought about heading home to get changed felt like lost time with him.

 

 

Hoppas ni gillade! Dela gärna om ni har några inlägg eller tankar.

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry