Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

post requests + diva coats

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Rätt nöjd med att det är kyligt nog att jag kan ta fram min leopardpäls som 5Preview skickade till mig förra året. Känner mig så divig i den, tänker att det kommer få följa med mig resten av livet. Tänk ändå mig i denna som preggo, eller som gammal gumma med tjocka brillor bärandes fruktpåsar med kanelbullar. På något sätt garanterad att hålla mig badass genom livet.

Feel pretty damn great about the temperature creeping down so that I can wear my leopard coat that 5Preview sent me last year. I am a diva in it, and feel that it’s the kind of coat that will follow me through life. Just imagine me in this when I’m pregnant, or an old lady with thick glasses, carrying cinnamon buns in a bag. Feels like a guarantee that I’ll stay badass throughout life. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Idag jobbar jag genom lunchen. Så deppigt att typ alla gör det i England. Min hjärna känns helt immig för jag satt uppe halva natten och skrev på en grej som ett företag bett mig skicka in. Att sitta uppe när resten av världen sover, med ljus tända och något otydligt album spelandes som en enda lång låt i bakgrunden. Att bara vara själv med sitt knapprande. Då mår jag bra. Finns knappt en bättre känsla än att klicka ‘Send’ efter att ha skummat igenom, omformulerat, klippt och suddat i eviga tider. Dumt ändå att en kan känna så starkt för ord.

Today I am working through lunch. So deppressing that pretty much everybody does this in England. My brain is foggy because I stayed up half the night, writing on this thing. Don’t mind one bit though. To stay up when the rest of the world is sleeping, with candles all around and some indistinct album playing as one long track in the background. To be alone with the tapping on my laptop. That’s a fab state. Odd to feel this strongly about words, isn’t it.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Också – tänkte sätta igång med önskeinlägg här på bloggen!

Har fått några förfrågningar i veckan om konkreta tips för en Londonflytt, och även att jag svarar på hur jag och Daniel tänker inför framtiden eftersom att jag är från Sverige, han från England och att vi bor i England.

Har du något du vill att jag besvarar? Eller skriver en guide på eller en text om? Kommentera här under!

Also – I am planning on doing post requests on the blog!

Have received a few wishes on topics to write about. One step-by-step guide on how to move to London and then a post on hwo Daniel and I are thinking about the future, considering that I’m Swedish, he Canadian and that we live in England.

Do you have anything you want me to answer? Or a guide or text that you want me to write? Just comment below!

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh vad härligt och läsa att det inte bara är jag som gillar att skriva nattetid! Jag fungerar seriöst inte innan klockan 17:00! haha 🙂 Satt inatt med en 2000 ord artikel och som du skriver – gosh så skönt när man kan klicka på ”Send” knappen 🙂

  Malin Johansson 2016-11-22 23:54:12 http://nouw.com/maliness
  Svara
 • Kan absolutt se for meg deg som badass granny med den jakka! Vil veldig gjerne at du skriver om dine og Daniels framtidsplaner, for jeg har engelsk kjæreste selv og vi bor i Skottland.

  pernille 2016-11-19 09:36:48 http://halcyonyouth.wordpress.com
  Svara
 • Hej, tänkte bara om du visste någonting om hur hela brexitgrejen påverkar en som student nu om man skulle vilja flytta till London. Är det liksom stor skillnad t ex pengamässigt eller på andra sätt innan/efter?:)

  (Ny läsare, men gillare)

  Saga 2016-11-15 23:34:44 http://nouw.com/rymdsaga/
  Svara
 • Bor också i London, & letar efter något sätt att organisera mig feministiskt! Eller hemma i Sverige med för den delen (helst inte Stockholmsfokus doxk). Skulle också tycka jättemkt om att läsa ”ta hand om sig själv”-tips! <3 kram!

  Erica 2016-11-15 20:32:49
  Svara
 • kommer aldrig på något såhär när man har chansen, meeeen vill ba säga att du är så cool katt i den där kappan <3

  ISA 2016-11-15 20:23:55 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Okej det här kanske inte måste vara ett eget inlägg, men jag vill jättegärna veta lite om din näspiercing!! Du har en sån perfekt tunn ring, vart har du fått tag på den? Jag hittar aldrig några vettiga utan bara stora otympliga saker eller små små som är omöjliga att sätta in. Hur gör du?? Tack för en fab blogg, keep up the good work <3

  Kristina 2016-11-15 18:28:00
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   JA! den vill jag lätt prata om! tror aldrig ens den blivit nämnd här så det är på tiden. tack för kommentar <3

   Linn 2016-11-16 18:44:48
   Svara
 • Hej! Skulle också vilja ha något inlägg där just ångest diskuteras. Känns som så många håller just det ämnet utanför sina bloggar för att det är oglammigt. Jag fyller snart 24 och drabbas iblandad sån akutångest över vad jag ska göra med mitt liv. Alla verkar ha sån superkoll, antar att det är någon mid20-kris man går igenom. Tror de flesta i vår ålder har någon relation till detta. Kanske ett peppinlägg hur man hanterar det? Eller att läsare får tipsa om sina bästa knep. En peppig bota-din-ångest-lista helt enkelt. Det tror jag många kan behöva efter en slaskig november och en president i bottenklass. Kram och tack för en fin blogg.

  Lisa 2016-11-15 18:24:49
  Svara
 • Jag är lite nyfiken kring dina tankar och känslor kring ångest. Om du lever med det, aldrig upplevt eller kanske snuddat vid ämnet på andra sätt i livet. Hur tacklar du det på bästa sätt, och vad tror du är viktigt att tänka på när en har skitdag efter skitdag? Anledningen till att jag blir nyfiken på detta är för att reaktionerna när jag pratat om ångest och utmattningssyndrom på min blogg varit helt ofantliga. Människor mailar från all världens hörn och tackar för att det äntligen pratas om ångest, och hur bra det är att vi gör ett hälsoproblem som knappt pratats om uppmärksammat.

  Utöver detta tunga ämne (haha sorry för tung last!) så skulle jag vara nyfiken på en Ett foto i timmen ur din vardag! 🙂

  Ellen 2016-11-15 16:32:49 http://lindbergellen.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry