Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

gig night + friday goddammit

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Processed with VSCO with b5 preset

 

 

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Igår var jag uppe halva natten haha, så idag så är det lite slitit på jobbet. I onsdags fick jag ett argt sms från Lovisa som löd typ ”Svara nu och FORT annars frågar jag någon annan.” Det var en inbjudan att se Whitney spela. Älskar henne aggressiva sätt att kommunicera.

Igår tog jag alltså tunnelbanan till Mornington Crescent där en blöt Lovisa väntade i regnet. Vi gömde oss från regnet på en pub och beställde pommes och öl bland hundratals britter. Det är knäppt egentligen hur pubarna här alltid är fulla, när du än går och vilken dag du än går.

Vid nio trängde vi in oss på KOKO där jag inte varit sen jag var 19, full och singel hehe. Bland de röda sammetskorridorerna sprang vi omkring och försökte hitta en plats där mini-Lovisa skulle kunna se något. På en trappavsatts på en av balkongerna stod vi sen och svajjade till Whitney. Aldrig hört de förr men herregud vad najs med lite positiv musik! En countryversion av typ soundtracket till OC, lyssna.

Nu för tiden håller jag mig hemma de flesta kvällar, så även på helgerna. Det har liksom blivit så, för min själ har typ varit orolig. Men vad mycket energi en får av att gå och se band spela! Eller gå på museum! Eller vad som helst kulturellt. Kände samma när jag gick på den geniala Sofar Sounds.

Nu ska jag intervjua Josefin Dahlberg för Babe of the Month, tufft va! Sen ska jag på aw med jobbisarna och efter det på bio för att se Girl On The Train. Världens bästa fredag kanske, fast bakis och allt. Hoppas ni har det vintrigt och fint.

Yesterday I was up half the night haha, so today I feel a bit fragile. On Wednesday I received Lovisa an angry text from Lovisa. ”Answer now and FAST, or I’ll ask someone else.” It was an invite to see Whitney play. I love her aggressive ways to communicate.

So eesterday I took the underground to Mornington Crescent where a wet Lovisa waited in the rain. We hid from the weather in a pub and ordered fries and beer among hundreds of Brits. It’s really weird how the pubs here are always full whatever time or day you go.

At 9pm, we squeezed into KOKO where I have not been since I was 19, drunk and single. Among the red velvet corridors we ran around and tried to find a place where the mini-Lovisa could see anything. On a staircase on one of the balconies we then swayed along to the tunes of Whitney. Never heard them before, but my goodness how nice with some non-sad music! I would describe it as a country version of the soundtrack to the OC, listen.

Nowadays I stay at home most evenings, even on weekends, but last night I realised how much better I feel after having done something like see a band play! Or go to a museum! Or whatever culturally actually. Felt the same when I went to the brilliant Sofar Sounds.

Now I’m going to interview Josefine Dahlberg for my Babe of the Month, cool huh! Then me and my work peeps are going for drinks before I’m off to see Girl On The Train. The world’s best Friday maybe, with a hangover and all. Hope your friday is fab.

 

 

Tips from the archive
How to find secret gigs in your city
My best places for gigs in London

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry