Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

royal crescent in bath

Linn-in-BathLinn,-Bath Daniel-in-Bath-2016 Daniel-in-Bath Bath,-UKLinn-in-Bath2

jacket – April77 | beanie – raised by wolves | bag – second hand

 

Äh men alltså jag pallar inte vad fin den här staden är. Jag och min bf är alltså på pensionärsweekend i den lilla brittstaden Bath för att komma iväg från hetsen i London. Det är dödligt kallt här, solen bränner och överallt brinner löven. Kan vara så att vi tajmade in den bästa hösthelgen att komma hit! Här är från igår när jag och Daniel var vid Royal Crescent (tack Jen för tips!) och kikade på romerska byggnader.

Sitter i detta nu och bloggar på något sunkigt hostel/sportbar och kollar på derbyt Arsenal vs Tottenham (alltså rädda mig). Så glammigt kan semesterlivet vara med en kille som älskar fotboll. Ändå najs att få en internetbreak med en öl.

Vill också tacka alla ni andra som kommenterat och gett tips på saker att göra i Bath, och till alla ni som kommer in och läser varje dag! Ändå coolt att vi är ett litet crew som kan dela insidertips här. Det gör mig så himla himla glad att ni kommenterar så mycket på senaste tiden, har helt klart de tuffaste läsarna online.

Ok, it is ridiculous how pretty this city is. If you’ve missed it, my bf and I are on an old people holiday in Bath to get away from the busy life in London. It is freezing, the sun is burning and everywhere it seems like the leaves are on fire. We most likely timed in the perfect autumn weekend to go. These pics are from yesterday when Daniel and I checked out the Royal Crescent with its Roman architecture. 

In this moment everything is far from grand and impressive. Instead I’m blogging from a hostel/sports bar where we’re watching the derby Arsenal vs Tottenham (please save me). That’s life with a football obsessed bf. Although he did offer not to go but it’s pretty nice to have an internet break with a beer I have to say.

Just want to say a big thanks to all you who gave me tips on what to do in Bath! I love how we are a lil crew that can share insider tips here. It makes me so happy that you all are commenting so much lately, I def have the most badass readers out there.

 

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry