Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

two losers on holiday

Linn Daniel, the Ace Hotel ShoreditchLinn-Daniel-Ace-Hotel-2016Daniel-Linn-London linn+daniel,-stockholm-2015Linn-+-Daniel-at-Nordic-Light-Hotel-Stockholm

Ändå sjukt att vi får ha fredag så ofta! Idag åker jag och den här bejben till staden Bath över helgen som ligger bara någon timme bort. Det är något som jag älskar med Storbrittanien, att allt ligger så nära! Lovade mig själv när jag flyttade hit 2011 att jag skulle ta vara på det, men jag inser att jag måste bli mycket bättre. Nu är i vilket fall väskorna packade (väldigt sista minuten, alltså senare än midnatt) och jag är jobbigt exalterad. Daniel och jag har ju hållit ihop i 4.5 år (!) och ändå aldrig åkt på semester bara jag och han. Ändå tecken på att vi måste älska våra vänner och familj orimligt mycket.

Om du har några tips på vad vi borde se i Bath (eller bara vill googla åt mig :)) så droppa en kommentar är du snäll. Ända jag vet är att vi nog ska till de Romerska Baden (heter det så på svenska?) fast jag inte diggar span, för jag har packat baddräkten och den släpar jag inte på i onödan.

Hur som. Laptopen är med, och *trumvirvel* jag har en ny iphone 7 så räkna med en hög uppdateringar. Tänkte kanske att jag filmar resan också, om ni skulle tycka det vore kul?

Hoppas din fredag blir fab!

Today me and this babe are going to Bath for the weekend! The bags are packed (very last minute, read: midnight) and I am so so so excited! Daniel and I have been a couple for 4,5 years (!) and never been on holiday just the two of us. 

If you have every been to Bath (or feel like googling for me) please drop a comment with your fave spots. Everybody says we need to visit the Roman Baths, and even though I’m not a spa person I have packed my bathingsuit. 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Gå och se the Royal Crescent och ta ett kort där, mycket intressant historia! 🙂 https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Crescent

  Svara
 • sista bilden asså.. hot stuff ni två!

  ISA 2016-11-04 17:52:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Try the cocktails at The Dark Horse!

  Anna 2016-11-04 17:30:49
  Svara
 • Colonna and Small’s – Kaffe
  Mr B’s – Bokhandel
  The Little Theatre cinema – Gammelt lite teater omgjort til kino, perfekt til kinodate.

  God tur!

  Trine 2016-11-04 09:55:34
  Svara
 • Alltså ni två <3 Snyggaste paret.

  Josefin 2016-11-04 09:30:33
  Svara
 • Bath är verkligen en sjukt mysig stad! Ni måste pröva dricka spa vattnet, haha, men det är helt ärligt jätteäckligt. Varmt, luktar äggfis och smakar järn 😉 men ändå en upplevelse! Det kan man hitta på the pump rooms, OBS dyrt där 🙁 men vackert

  Tyvärr har jag inga konkreta tips, trots att jag varit i Bath flera gånger… Släkten bor rött nära, så det är en självklar plats för dagsutflykter. Men strosa bara runt! Vet att jag har fikat på ett gulligt café som låg precis på vattnet. Och på någon gata låg flera stycken second hand, varav en var verkligen helt sprängfylld med snygga saker.

  Sophie 2016-11-04 09:30:05
  Svara
 • Har ingen tips, for har bare vært i Bath én dag, men elsker Bath! Det er såå fint der. Ha en fantastisk helg!

  Pernille 2016-11-04 08:51:48 http://halcyonyouth.wordpress.com
  Svara
 • Men hur fina är ni inte tillsammans? Åh!

  Ellen 2016-11-04 08:46:40 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Ja, FILM! Ha en underbar resa 😀

  Nastasja 2016-11-04 07:51:40 http://nastasjathor.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry