Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

halloween

Screenshot Processed with VSCO with a6 preset

Gillar inte Halloween. I mina ögon är pressen på utklädnad ännu värre än nyårsaftonångesten. I år var jag också bjuden på en fest med det hemska temat ”klä ut dig till något ingen klätt ut sig till innan”. Värsta jag hört. Dock så har jag aldrig haft så kul utklädd! För Daniel och jag klädde ut oss till varandra. Ändå likt? Ni som följer mig på snapchat (linn.wiberg) eller Insta stories (@linnwiberg) känner igen hur Daniel svänger med håret och alltid räcker ut tungan. Också shout out till min kille så e jättebra på att vara mig.

Kände att nästa år ska jag för tusan planera ordentligt så att min utklädnad blir lika kul. Men så tänker jag varje år så kommer ju inte hända.

I don’t like Halloween. The pressure on your costume is worse than the pressure of NYE in my eyes. This year I was invited to a party with the horrid theme of ”dress up as something nobody has dressed up as before”. But it turned out so well because Daniel and I dressed up as each other! Pretty spot on right? A shoutout to my man who’s great at being me.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind