Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

screenshots & tattoos

image

Nu är det över två år sedan jag gjorde min senaste tatuering. Har ju någon sjuk ide om att jag borde ha exakt sju tatueringar och känns jobbigt om det inte händer. Nu har jag alltså tre, så på tiden att jag forsätter. Kanske att jag kirrar en innan min födelsedag den 18de November?

Vi kikar på lite screenshottar jag tagit av fina jag hittat på Instagram. Kodord: litet, knaggligt och på omaka ställen.

It has been over two years since I got my last tattoo. Since I have some sick idea about having exactly seven tattoos and the thought of not having that doesn’t sit well with me. In this current body of mine I have 3, so about time to get on it. Maybe I’ll even get one before my birthday on the 18th of Nov?

Let’s check out some screenshots I’ve taken recently. Key words: small, uneven and in somewhat awkward places.

imageimageimageimageimageimageimageimageimage image

imageimage

 

Gärna en blomma, en outline av Kenya, ett crybaby m.m. Vilken gillade du mest?

A flower, an outline of Kenya, a crybaby or anything else that is perfectly mainstream ^^ Which is your fave?

 

 

 

 

I also save tattoos I like on my Pinterest-boardso go check them out.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Äääääälskar dessa små och lite knäppa tatueringar! Hittade en sån fin för ett tag sen som jag tänker att jag kanske vågar göra en vacker dag. Jag har ingen än, lite på grund av att jag skaffade min första piercing när jag var 13 och det sen dess alltid känts.. lättare (?) att göra ett hål i huden och sen är det över på en sekund, haha. Men en vacker dag, då så!

    Ellen 2016-10-26 11:16:46 http://lindbergellen.com
    Svara
  • Outlinen av Kenya är så fin! Den hade jag gjort om jag hade tatuerat mig ❤️

    Moa 2016-10-26 07:16:50
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind