Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram disappointments & cacti porn

Geo-Fleur-flower-shop-in-stratford-cactus-plants

Geo-Fleur-cactus-plants

Geo-Fleur-cacti

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

last pictures from my instagram @linnwiberg

 

 

I lördags åkte jag och Daniel alltså två stationer bort med overgrounden för att spana in den så omskrivna, instagrampopulära geo-fleur. En blombutik i Stratford alltså. Butiken var kanske sex kvadratmeter dvs allt som syns på bilden ovan och inte så mycket att pilla på. Inte värt att åka till, men helt klart värda att följa på Instagram för kaktusporr. ^^ Jag stod mest och tänkte på att jag verkligen behövde byta tampong/köpa en menskopp.  

Idag är jag hemma från jobbet för jag är golvad av min influensa. Men fick ett fint mejl som gjorde mig hoppfull för framtiden. Har liksom känt att jag slirat bort från vad jag verkligen drömmer om på sista tiden. Känner ni så ibland? Tror det är därför jag knarkar inlägg om hur en strukturerar upp livet. Vore fint att höra era tankar kring sånt här, och om ni har några tips? Eller bara fina instagramkonton att följa för en sjukling som jag. Puss!

On Saturday Daniel and I took the overground two stops to check out the hyped and instagram popular geo-fleur. A flower boutique in Stratford that is. Made up by perhaps six square meters the entire shop is pretty much what you see in the pics above. Not really worth a visit but definitely worth an Instagram follow for some cacti porn.  ^^ I was occupied by the fact that I really needed to change my tampon/buy a mooncup so…

Today I’m home sick from work, floored by the flu. But I received a lovely email that made me hopeful for the future. Have kind of felt off track from my dreams lately. Do you ever feel like that? Might be the reason why I am obsessively collecting posts on how to structure up your life. It’d be nice to hear your thoughts on this, and if you have any tips on how to soothe this? Or just any nice Instagram accounts a sickie life myself could scroll through. x

 

 

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tycker verkligen att du ska köpa dig en menskopp, det är världens bästa grej! Det blir så mycket lättare att ha mens liksom. www.menskopp.se / www.menstrualcup.com levererar till de flesta länder i världen, tillverkar i Sverige, har storleksgaranti och fraktfritt.

  Erika 2016-10-31 13:51:48 http://www.menskopp.se
  Svara
 • När jag är vilsen brukar jag tänka på vad jag skulle säga till någon en vän i den situationen. För jag tänker att mina vänner är så grymma och kan göra vad som helst. Så det borde ju också gälla mig själv! Plus att jag brukar följa extra många konton/personer som inspirerar mig och tänka att där vill jag också va. Fatta vad mycket du kan inspirera folk om du gör något du älskar? Du inspirerar redan så tror du är på rätt väg iaf! <3

  P 2016-10-26 22:23:49
  Svara
 • Haha, alltså köp menskopp! Bästa grejen.

  Ellen 2016-10-25 23:24:37 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej!
  Jag har funderat en del över att plugga i London (eller någon annanstans i UK) efter studenten, och har kollat upp lite olika universitet. Men det är svårt att veta vilket/vilka som verkar vara bra i andra avseenden än enbart akademiska, dvs typ vilka som har skön stämning, sköna människor, och som ligger i kul områden. Jag skulle vilja plugga till läkare eller arkitekt, har bra betyg, och går engelsk linje på gymnasiet. Jag förstår att du kanske 1. inte vet så mkt om Londons alla olika universitet och 2. inte har tid att svara på sånt här. Men tänkte jag ändå att jag kunde chansa och fråga eftersom du känns lite som en expert-londonsvensk!
  Tack på förhand + jag förstår verkligen om du inte kan svara på detta!
  Vill också säga att ha läst din blogg har peppat mig så troligt mycket till att våga vilja lämna Sverige.Varför stanna på samma plats när man har möjligheten att se världen, right?
  Kram och tack för en bra blogg!

  Sanna 2016-10-25 17:25:51
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej, jag ville bara flika in med lite tips också eftersom jag började plugga i England nu i september!
   1. En grej jag gick efter när jag sökte var de universiteten som är en del av Russell Group, eftersom det är en rätt bra sak att gå efter så en vet att en går på ett uni som är värt de 9000 punden om året. Dock behöver det inte gälla om du vill plugga arkitektur, eftersom det då säkert finns massa bra skolor som är mer specialiserade på just det!
   2. Det är mycket billigare i Skottland (tror ca 2000 pund/år) vilket en också kan ha i bakhuvudet.
   3. London är ju sinnessjukt dyrt så jag tackade nej till att plugga där eftersom jag insåg att csn typ inte skulle räcka och jag inte ville behöva pendla varje dag.
   4. Det finns en massa guider där en kan läsa om vilka unis som fått bäst betyg av de som pluggat där. Jag går på University of Leeds som nu blivit utsett till University of the year av the Times! Uni of Leeds brukar alltid få högt betyg när det kommer till hur nöjda studenter är, och är också ett jättebra universitet. Plus att Leeds är en toppenstad, inte för stort men det händer ändå saker hela tiden.

   Ebba 2016-10-25 19:25:05 http://ebbaoctavias.blogg.se
   Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej! Vad kul att du vill plugga utomlands! Jag var inget fan av mitt universitet här i London och bestämde mig för att hoppa av. MEN alla är ju olika och så även de olika linjerna/universiteterna. Tyvärr har jag ingen koll på läkar- eller arkitektlinjer (förutom att Central Saint Martin tror jag har en toppen för arkitektur?). Däremot har jag skrivet en lång guide till att plugga på universitet i England, kika på den så hjälper den förhoppningsvis lite! http://linnwiberg.metromode.se/category/guide-to-study-in-england/

   Linn 2016-10-25 17:43:19
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry