Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

faux fur x fish nets x sneakers

Linn-Wiberg,-superga-platform-sneakers,-5Preview-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg,-superga-sneakers,-5Preview-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg,-in-superga-sneakersLinn-Wiberg-in-superga-sneakersLinn-Wiberg,-superga-platform-sneaker,-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg-outfit-superga-platform-sneakers,-CHABLIS-Short-Faux-Fur-CoatLinn-Wiberg-outfit-superga-platform-sneaker,-CHABLIS-Short-Faux-Fur-Coat

sneakers Superga (adlink) | faux-fur 5Preview chablis | fishnets ASOS

 

Igår sprang Daniel och jag omkring i Stratford på jakt efter kaktusar och en toalett. Vi var på dejt i ett shoppingcentrum just för att det kändes som det mest exotiska vi kunde göra eftersom att vi båda bara shoppar online. Vi var fett nöjda med att dejten inkluderade att bränna tungan på kaffe i food courten, bli ovänner över vilket matställe vi skulle välja och hångla i rulltrappan.

Hade på mig mitt nu bejbigaste som jag fått i två paket på posten! Först ett par krispigt vita sneakers från Superga (adlink) som har de perfekta sömmarna och höjd på platån. Sen den här fuskpälsen som 5Preview skickade och är kanske det gosigaste jag rört vid. Känns typ som att sätta på sig ett splitternytt gosedjur och glänser som en chokladbrun labrador.

Yesterday Daniel and I ran around in Stratford looking for cacti and toilets. A kind of shopping mall date, which was the most exotic thing we could think of since both of us only shop online. The date included burning my tongue on food court coffee, fighting about where to eat and snogging in the escalators.

I had received two packages (!) in the mail with a pair of crispy white Superga sneakers (adlink) and the cosiest faux fur from 5Preview that felt like stepping into a stuffed animal. Obvi wore both and felt fab.

 

 

outfits from the archive
clothing

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry