Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A blog list

Linn-in-denimLinn-in-denim,-201

Glad torsdag! Förutom att jobba som en tok så bara läser och läser och läser jag. Känns viktigt för min själ och typ framtid så tänker att jag följer den instinkten. Hur mår ni?

 

Tänker att det var ett tag så här kommer en lista:

Jag kan: göra rökringar för när jag var femton övade jag med en vattenpipa en hel kväll, för att impa på en kille jag gillade. Slutade med att jag kräktes i två timmar. Har inte rökt vattenpipa sen dess.
Jag vill: tatuera mig innan jag fyller år. Kanske något sånt här?
Jag borde: gå upp i tid och äta frukost. Bästa måltiden ju! Men nu snoozar jag i 45 min för Daniel är så varm naken.
Jag skulle: köpa blommor varenda dag om jag ba hade cash. Vill va en lyxig housewife.
Jag gillar: att jobba hemifrån, helt ensam. Min musik, inget som distraherar. Kontor är verkligen bara hemmande för mig.
Jag älskar: allt som Daniel gör. Alltså verkligen allt. Äckligt va? Men alltså! Är inne i en period när jag bara inte får nog av honom. Ps han frilansar med mig nu så vi jobbar ihop varje dag haha. Älskar oss för vi e sämst.
Jag måste: åka bort en helg själv till ingenstans och skriva. Lol, det här blev en lista om hur jag vill vara ensam.
Jag behöver: föra över alla mina bilder till en extern hårddisk. Så rädd…
Jag får: ibland ångest över att jag och Daniel är från olika länder, för var vi än flyttar så kommer någon få ge upp att bo nära sin familj. Fatta sorgligt!
Jag kan inte: få nog av Dance Moms, också sjukt sorgligt (men bäst).
Jag borde inte: vara upp så himla sent.
Jag undrar: varför mina ögonvitor är alltid lite lite blå? Ska det va så? Är jag sjuk?
Jag gillar inte: att jag tänker en hel del på att jag kanske är klar med London snart.
Jag älskar inte: dåliga trosor. GÅ OCH DÖ! Varför finns du i min garderob? Jag har slängt er tusen gånger!?
Jag måste inte: vara så rädd för mitt psyke. Rädd om, ja, men inte rädd för.
Jag längtar till: att jag fyller år om en månad (18Nov) & min syster Moa kommer för att spendera en hel månad i UK!

 

Insåg när jag gjorde den här att listor äger! Tycker du också kan göra den här, och tagga mig i ditt inlägg här eller på andra sociala medier. Eller bara här i kommentarsfältet?

 

A list I stole from the ever so brilliant Flora fucking Wiström. Find the translation here.

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Find you blog today and I’m really glad that I did! I miss that kind of sites without bullshit and sponsored post! And I did that list on my blog too – if you wanna check it here it is (nothing special but whateva) http://365lovedays.tumblr.com/post/152259612160/another-monday-another-fun-list-to-fill-in-i

  Have a great evening!

  Agata 2016-10-24 21:43:03
  Svara
  • Svar på Agatas kommentar.

   Glad you enjoy this lil place! hope you stick around <3 I get sad so easily too, crybaby forevahh xx

   Linn 2016-10-25 13:18:38
   Svara
 • Alla dessa skitfula trosor som antingen skapar dubbelröven från helvetesskämtet eller typ förorsakar helvetesklåda. Jag förstår inte hur de så fullständigt kan dominera min troslåda trots att jag slänger och slänger. Det värsta är ändå när jag ska köpa nya och det visar sig att jag (än en gång) köpt dubbelrövsskapare! Det går ju inte gärna att pröva dem i affären så det är alltid en chansning och jag förlorar för det mesta. Förresten kräktes jag också i (minst) två timmar första och enda gången jag rökt vattenpipa. Då var jag förvisso 18 och jag lärde mig inte ens göra rökringar såatteeeh….

  Frida 2016-10-22 12:44:34 http://instagram.com/fridamyemilia
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   MEN ELLER HUR!!! VAD I HELA KOMMER DOM IFRÅN! JÄVLA SNUBBAR SOM DESIGNAR DÅLIGA TROSOR JAG ORKAR INTE <3 haha sorry för rant. och vattenpipa suger haha

   Linn 2016-10-25 13:25:36
   Svara
 • Så fin liste!!! Synes det er veldig gøy med litt mer personlige innlegg, sånn som dette. Men jeg lurte på en ting, du skriver at du og Daniel er begge frilansere nå? Har du sluttet i jobben din, eller er det noe jeg ikke har fått med meg?

  Uansett, du er kul og jeg liker å lese om ditt univers :))))

  Ella 2016-10-20 19:49:30
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   ASNAJS att du säger det! Då kommer det fler av dom här tycker jag. Gud, jag förstår att det är knepigt för har helt inte pratat om det här inne. Såhär är det: jag jobbar på ett en startup, dvs ett minimalt företag som har elva anställda. Vi behövde en copywriter som frilansade och helt random hittade mina chefer projekt Daniel jobbat på och sa att han vill de ha! Så då fixade jag ihop dom, och nu jobbar Daniel med oss i en månad.

   Linn 2016-10-21 00:04:55
   Svara
 • Har alltid tyckt att rökringar är typ baaaallast ever!!! oklar why, såg säkert nån tuffing som gjorde det nån gång 😉

  ISA 2016-10-20 17:31:19 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • I love your blog Linn! I think we are veery very different people, but i love reading about things you do and feelings you feel (lol) that i can’t necessarily relate to, and also the few things that i feel i soo agree with. I am particularly impressed with how sociable you are and all the places and events you attend. It inspired me to try and keep my introvert-ness at a healthy level, as I sometimes let it take over and makes me miss out things I deep down want to do. So anyway THANK YOU for being so brilliant and sharing parts of your life with us. XOXO ps. I’m from Sweden but it is a pain to write in Swedish on this UK keyboard so yes there you go. Also pps Come to Edinburgh please

  C 2016-10-20 11:38:31 https://www.instagram.com/cbrandbu/
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   <3 <3 this post made me very happy. I am glad that me sharing my weird and annoying thoughts can help or comfort you in some ways too. just a side note, I spend a ridiculous amount of time in my room on my own or with Daniel, which is my favourite thing, so don't ever feel bad about wanting to be alone or not do anything. downtime is the source of creativity anyways, so treasure it. pps I SO WANNA COME TO EDINBURGH x

   Linn 2016-10-25 13:30:52
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry