Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nuda paper : release party

Processed with VSCO with a6 preset

Stockholmare & alla andra som kan ta sig dit hyfsat snabbt! Planer ikväll? Nu har du. Vi på Nuda Paper, alltså tidningen jag är editor på, har releasefest ikväll på Bonniers Konsthall mellan 18-20. Tyvärr är jag fast i London men herre, du måste pallra dig dit, greppa ett glas prosecco och ett nummer av tidningen och göra mig vidrigt avundsjuk! Det kommer bli performance, en live reading och heta djs. Alla brudar för vi hade inte tid att leta efter second bests. Vi kikar på vad det innebär!

Yo stockholmers! Plans for tonight? Now you do. We at Nuda Paper, the magazine I’m an editor at, are throwing a launch party at Bonnier’s Konsthall tonight between 6-8pm. Unfortunately I am stuck in London but holy hell, you have got to go down, grab a glass of prosecco & a copy to make me insanely jealous! There will be performance art, a live reading and hot djs. All women because we didn’t want anything 2nd best.

 

FACEBOOK EVENT ←

 

 

invite-final01

Såhär beskriver Frida Vega lanseringen på sin blogg:

 

”När vi började prata om event så ville jag hitta på något där det händer mycket, där en får vara med om något och få en upplevelse. Inte bara se tidningen medan ett tyst och jobbigt mingel pågår.

Därför har vi släpat dit tre Nuda favoriter som även medverkar i första numret + jokern Nicki. För att bidra med performance, uppläsningar och musik.

Maja Malou Lyse tillsammans med Arvida Byström i “Selfie Stick Aerobics”

MAJA MALOU LYSE
Performance
Med stöd av Svilova
Maja Malou Lyse (b. 1993) är en aspirerande gynekolog och performance konstnär på deltid, studerar vid  Royal Danish academy of fine arts i Köpenhamn. Hennes arbete kretsar kring kroppen i en praktisk, kulturell och teoretisk mening. Intervju i Nuda Paper #1, sida 26.

 

4d9ab0de-3585-4b8a-94eb-566853d216d0

Läs mer om Tones debut i Svd här!

TONE SCHUNNESSON
Läsning
Tone Schunnesson (b.1988), författare. Tone Schunnesson Författare. Har nyligen debuterat med romanen Tripprapporter på Nordstedts. Kommer att läsa hennes dikt To C: som skrevs för Nuda Paper #1, sida 62.

Roxys musikvideo till Zhala I’m In Love om systerskap.

ROXY FARHAT
Performance
Roxy Farhat är en feministisk video- och performancekonstnär vars arbeten blandar politik, kitsch och populärkultur med humor och dödsallvar. Hennes verk har ofta en självbiografisk grund och leker både med lågbudgetestetik och cinematiska referenser. Intervju i Nuda Paper #1, sida 44.

 

4d9ab0de-3585-4b8a-94eb-566853d216d0

NICKI S DAR aka GROOVY NICKZ
Lead singer superstar i tokhypeade och P3 guld vinnande bandet Dolores Haze. Hon debuterar på vita duken under nästa år i Ruben Östlunds film The Square. Till Bonniers Konsthall kommer hon för att spela sina bästa pophits från 2008 och elektroclash.

 

Onsdag 12e oktober, kl.18-20
Torsgatan 19, T-bana St Eriksplan
FB event här.

Goodiebags till de allra första! <3″

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry