Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

east london | big bouquets & men picking up my mum

Mamma-and-Linn-by-the-bus-stop-in-ClaptonMamma-Eva-by-the-bus-stop-in-Clapton

Om ni minns så var ju min mamma här förra veckan och hälsade på. Min familj bor ju i Kenya så det går liksom inte att bara köra en weekend att hälsa på bara sådär. Som tur var skulle mamma på konferens just i London och kunde stanna två extra nätter. Alltså, vilken himla pangmamma! Önskar att vi bodde nära verkligen. Vi gjorde allt som jag gillar i östra London. Vi kikar!

I don’t know if you remember but a week or so ago my mum was in town. My family live in Kenya and it’s not like you’d fly over for just a weekend which means I don’t get to see them often. Luckily she had a conference in London and was able to extend her trip to stay with me. Bless her, it was a joy to have her here. We did everything I love doing. Let’s have peek!

Bistrotheque-Flower-BouquetBistrotheque,-Restaurant-LondonDaniel,-Bistrotheque-London Eggs-Benedict-at-Bistrotheque-London Bistrotheque-Restaurant-London

Min bästa brunchrestaurang Bistrotheque

My brunch restaurant Bistrotheque

 Daniel-with-flowers-at-Columbia-Road,-London-2016Flowers-at-Columbia-Road-Flower-MarketDaniel-at-Columbia-Road,-2016Linn-&-Mamma,-Columbia-Road,-LondonLinn-&-Mamma-at-Columbia-Road,-LondonLinn-&-Mamma-at-Columbia-Road,-London-2016 Daniel,-at-Columbia-Road,-2016 Daniel,-Columbia-Road,-2016 Mamma,-Daniel,-Columbia-Road

Columbia Road Flower Market

Mamma,-London-2016 Mamma-Eva-in-our-room,-Clapton-London-2016

Daniel-on-our-balcony,-London-2016

Hemma på vår balkong

At home on our balcony

 

Pivaz-restaurant-on-Chatsworth-Road,-Clapton

Medelhavsrestaurangen Pivaz på Chatsworth Road

The mediterranean resto Pivaz on Chatsworth Road

Secret-Plans-and-Clever-Tricks,-Neon-Sign,-The-Gun,-Well-Street-Bar

Min bästa bar the Gun i Homerton

My fave bar the Gun in Homerton

 

 

Brunch på Bistrotheque, Columbia Road Flower Market, vin på balkongen och middag på vår gata. Sen tog jag och Daniel med henne till baren the Gun jag brukade jobba på vilket var nästan det bästa! Alla stammisar och ägaren av baren blev som tokiga över att få träffa min mamma och det var knappt att jag fick ha henne i fred. <3 Hon älskade the Gun och sa att om hon minsann bodde i London hade hon gått dit varenda helg! Så kanske ändå lite tur att vi inte bor i samma stad… Men usch vad jag saknar henne redan.

Brunching at Bistrotheque, strolling Columbia Road Flower Market, have drinks on our balcony and dinner on our street. Then I brought her to the Gun where I used to work, which turned out to perhaps be the highlight! All the regulars where there and they, as well as the owner of the bar, went bananas over her. They loved that they got to meet the hot mum of the bartender and I barely got to keep her to myself. <3 She adored the Gun with the people, the drinks, the music, and said that if she lived there she would most def go there every single weekend. So perhaps kinda lucky we don’t live in the same city… But oh I already miss her.

 

 

discover more gems in london:

my london travel guide
brunch in london
restaurants in london

my favourite things in london

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry