Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lena Dunham | Is it evil not to be sure?

Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure-Lena-Dunham,-limited-edition-copy-1435-of-2000,-Is-it-evil-not-to-be-sure-QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book-'Is-it-evil-not-to-be-sure'Lena-Dunham,-limited-edition,quote,-Is-it-evil-not-to-be-sure-

 

Håll i er för nu ska ni få se något fint! Tidigare i år släppte Lena Dunham, skapare av kanske min bästa serie – GIRLS, en bok i begränsad upplaga för att samla in pengar till Girls Write Now. Med tanke på att jag diggar både det hon skapar och att få queens att skriva slog jag till och blev nr 1435 av de 2000 ex som trycktes. Boken innehåller alltså utdrag från Lena Dunham’s tonårsdagböcker och är minst lika skruvade och ocensurerade som henne själv. En blandning av observationer av omvärlden, snuskiga detaljer om att vara ung tjej och en massa om att vilja skriva. Eftersom att boken inte går att köpa så tänkte jag dela med mig av några favvoutdrag. Här kommer dom:

Earlier this year Lena Dunham, creator or one of my fave series GIRLS, released a 2000 copies limited edition book to raise money for Girls Write Now. I got lucky number 1435 out of 2000. The book is filled with diary entries and notes from Lena Dunham’s teenage years, and they are just about as quirky and weird as herself. These are some of my favourite quotes.

 

1QUOTE-Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure-QUOTE-from-Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure-QUOTE-from-Lena-Dunham,-limited-edition,-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham,-limited-edition-book,-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book,-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book-Is-it-evil-not-to-be-sure QUOTE-from-Lena-Dunham-limited-edition-book-Is-it-evil-not-to-be-sure-Lena-Dunham,-limited-edition-Is-it-evil-not-to-be-sure-

Jag tror jag gillar den om snöflingor, den om pojken och paraplyet och den om hemlängtan mest. Vilken var din favvo?

I think I like the one about snowflakes, the one about the boy and the umbrella and the one about being homesick the most. Which was your fave?

 

 

More books I like:

Chloe Sevigny
Colorless Tsukuru Tazaki & His Years of Pilgrimage
Swing av Bengt Ohlsson

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry