Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

London Retro | Sweeney Antique

London-Retro-Sweeney-Antique-gold-bloggerLondon-Retro-Sweeney-Antique-gold,-Linn-WibergLondon-Retro-Sweeney-Antique-gold,-blogger EucaluptusSunglasses-Shop-London Retro Sweeney Antique gold

| shades – London Retro Sweeney Antique |

 

Funderar helt seriöst på att göra blombuketter en kronisk del av min outfit. Du vet, slänga väskan över axeln, plocka upp nycklarna och så en bunt blommor på det. Om det inte var för det faktum att det är det töntigaste jag hört, så hade jag verkligen gjort det. Hur som, att vandra runt Columbia Road Flower Market på en söndag är inte direkt dåligt för en outfit. Jag hade också på mig ett par glajjor från London Retro som The Sunglasses Shop skickat som present eftersom att de vet att jag gillar allt som är London. Är impad över skillnaden det faktiskt är på att ha solglasögon med riktiga glas och inte repig plast från en marknad hehe.

Nu luktar hela vårt rum eukalyptus och billiga doftljus, så allt är najs. På tal om det, just i denna sekund sitter Daniel & jag och kollar New Girl, ett hundra år efter resten av världen. Alltså varför tycker jag att det är så bra?! Orkar inte med mig själv. Alla mina ståndpunkter i livet faller ifrån mig. Men ändå fint att ändra sig, eller?

Seriously considering getting a bouquet of flowers as a chronic accessories. You know, grab my bag, my keys and my flower when heading out the door. If it wasn’t for the fact that that is the most ridiculous thing ever suggested, I’d prob do it. Either way, strolling down the flower market on a Sunday is good for your soul (and look). When picking them up I wore a pair of shades from London Retro that The Sunglasses Shop sent me in hope of making me even more London. Pretty successful if you ask me. Mostly I’m just impressed with the difference it makes, wearing sunnies with proper glass.

Our whole room smells of eucalyptus and a cheap scented candles, so all is well. On that note, right in this sec Daniel & I are watching New Girl, 100 years after the rest of the world. I think it is so good I cannot stand myself. Why am I shedding all my opinions and prejudices? Is this when somebody will say that changing ones mind is the loveliest thing?

 

London-Retro-Sunglasses-Sweeney-Antique-gold-blogger

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • åååå älskar vad du är fin

  rebecca 2016-10-09 21:04:29 http://www.rebeccalarsson.com/blog
  Svara
 • De solbrillene var dødsfine på deg!

  Emma 2016-10-08 13:43:08
  Svara
 • Principer är tråkigt, grattis till alla roliga avsnitt du får se för första gången!

  Julia 2016-10-07 21:42:41
  Svara
 • new girl ar bast. no shame

  frida 2016-10-07 16:47:12 http://fridareg.com/blog
  Svara
 • åh snyggt!!

  Emilia 2016-10-07 09:16:26 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Herregud så fin du är!! Eukalyptus förresten, ser det överallt på *internetz* men hittar aldrig i blomaffär?? Så störigt. Men har en fråga kring eukalyptus ändå: håller de längre än ”vanliga” blommor i vas? De är ju fantastiskt fina!

  Ellen 2016-10-07 09:14:06 http://lindbergellen.com
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Vet ej var du bor men jag såg det senast igår på torget utanför slussen. Vad heter det torget? Minns inte, men där finns en liten marknad där de säljer peruker och grönsaker och blommor. Konstiga varor, haha. Men ja – där hittar du eukalyptus iaf!

   V 2016-10-07 17:26:38
   Svara
 • Jag levlade också upp från billiga plastglas till riktiga solglasögon med glas tidigare i år och jag kan fortfarande inte smälta vilken enorm skillnad det var. Jag som trodde att jag bara hatade solglasögon, tydligen hatar jag bara repigt brunt plast i ansiktet.

  Frida 2016-10-07 07:01:03 http://instagram.com/fridamyemilia
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding