Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a special guest

Mamma,-Kenya-2016

My mum when I went to visit my family in Nairobi, Kenya in february

Så vem är min hemliga hedersgäst om inte min Mamma! Visst är hon världens babe??! Om bara en timme ska jag hämta upp henne på Homerton Station och så ska hon bo med oss i två nätter. Som äldsta barnet (det är 9 år mellan mig och min yngsta syster) som dessutom mer eller mindre bott i ett annat land sen jag var 16, är gångerna jag spenderat ensam med Mamma få. Det faktum att hela familjen nu bor i Kenya hjälper inte direkt. Det ska bli så himla kul att visa henne runt till alla mina favoritställen, be henne om kloka råd om livet och förhöra henne om det faktum att de ska köpa en valp!

Åh mammor. <3

So who is my very special guest then? Well, it’s my mum of course! What a babe right!? In just an hour I’m picking her up at Homerton Station and then she’ll stay with us for two whole days. As the eldest child who has more or less lived in a different country since the age of 16, the times spent one on one with my Mamma has been few. The fact that her and the rest of my family live in Kenya doesn’t really help. I can’t wait to show her around to my favourite places, pick her brain about life and interrogate her about why they choose to buy a puppy when I’ve fled the nest. ^^

Oh mums. <3

 

Mamma-och-Jag

My mum & I when I brought her to a blog event last year

 

Curious to read about my family in Kenya and me visiting them? Check out my Kenya-tag

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry