Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

asos tate sling back

Asos-tate-slingback-shoesAsosshoes-,-tate-slingback-shoes,-skor

asos tate sling back

Jag har nya skor! Perfekta för grått väder och att torna upp sig över män i jobbmöten, vilket kanske är formeln för bra skor. Tydligen är allt jag vill ha på mig stora tröjor, mjuka saker och allt som inte är tight, så kände att det är najs med lite heels för att väga upp. Med mina 175cm känner jag mig alltid som en gudinna i höga skor och då kan jag ha på mig vad som helst.

För övrigt har jag kommit på nyckeln till livet. Håll i er! Jag gick jag och lade mig innan tio igår och känner mig som en queen. Dagens tips är alltså, stryk alla planer, måsten, tv-serier och sov. Forever.

I’ve got a new pair of shoes and that always make me feel fab when the only thing I want to wear are bulky, soft, oversized things. Great for grey days & towering over men in meetings, which is one of me fave things. More heels to tall women!

On another note, I’ve solved the mystery of life! Hold on tight, ok. Last night I went to bed before ten and today I feel like a queen that can conquer anything. Serious tip of the day – scratch your plans, to do lists, tv-series you want to watch and sleep. Forever.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind