Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a love letter to romcoms

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Feeling fly by London Fields after intimidatingly having fled a sale in a motorcycle shop, cus I'm cool like that.

Feeling fly by London Fields after intimidatingly having fled a sale in a motorcycle shop, cus I’m cool like that.

 

 

Ny vecka, och fyfan för den! Tydligen har solen på obestämd tid bestämt sig för att inte orka sig upp innan mitt alarm ringer. Minns ni hur jag bad och tjatade om att hösten skulle komma? Ja, inte hade jag en tanke på bristen på solljus. Med tanke på hur mycket jag pratar om vädret undrar jag seriöst om inte det Brittiska börjar smitta av sig ändå…

På tal om det så kom jag precis tillbaka från att se det som Storbrittanien gör allra bäst (kan diskuteras), nämligen romcoms. Inte vilken som helst utan Bridget Jones såklart. Hundra procent topp tre av mina favvos, tillsammans med Notting Hill och Love Actually, vilket gör mig lika unik som kanske 90% av västvärldens unga kvinnor. På väg dit med fyra vänner så droppar Daniel det faktum att han ALDRIG sett Bridget Jones?? Ursäkta, men hela världen har väll sett ändå första? Trodde det var obligatoriskt. Så nu vet ni vad vi ska pyssla med i veckan. Tur att han på riktigt verkar älska romcoms. Också, han har så tur som har mig som kan utbilda honom i världens bästa filmgenre. Vad skulle livet va utan dom, amirite?

A new week huh! Well, apparently the sun has decided it is time to retire for this year. Remember how I said I can’t wait for autumn, well, I didn’t think about the lack of sunlight. Also, judging from how much I am talking about the weather I am seriously concerned that the Britishness is rubbing off on me…

On that note tonight I went to watch what Britain does best – romcoms, with four of my friends. And not just any romcom, but Bridget Jones of course. Def on my top three of romcoms I’d say, with Notting Hill and Love Actually. Yes, impressively unique there, aren’t I? On the way to the cinema (ps it was finally cold enough for me to wear the white fur Danielle gave me before she left!) Daniel casually dropped the fact that he hasn’t seen the previous Bridget Jones films. Who the hell has not seen these, I mean at least the first? So we’re obvi watching it this week. Luckily he seems to sincerely adore romcoms. He is so lucky to have me to educate him in the world of the best genre, what would life be without it, amirite?

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du er så babe!

    Maja 2016-09-27 16:01:38
    Svara
  • Gud känner igen mig såå mycket i detta. Dags ändå att ge lite credd till rom comsen! Plus alltså tredje Bridget Jones filmen var perfection, hade så jäkla kul när jag tittade på den. A+!!!

    Josefin 2016-09-27 09:57:09
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind