Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fishnets & my favourite dress

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

dress – river island | sweater – andersson bell | fishnet – asos

 

Höstkläder – YES! Äntligen dags att lagra upp som tusan i det här vädret. Jag är sitter bakis som tusan på brunch med sex vänner efter en pangkväll med mina jobbkompisar. Haha alltså älskar dom! Daniel blev också nitad rätt i nyllet så det var en intensiv kväll.

Hur som, såhär fab vad jag förra helgen. I somras köpte jag den här långärmade klänningen som kan vara det finaste jag äger nu. Vädret har ju legat runt 30 hela tiden så nu med hösten får den äntligen springa lös. Kände mig väldigt inspirerad av Frida som sexxat upp mer dressade outfits med fishnets, så jag beställde ett par! Herregud, det är värt det bara för att få uppleva sensationen att ta på sig dom. Obeskrivligt, men om jag ska göra ett försök känner man sig naken, lite som en julskinka och samtidigt 100% som en strippa dvs magiskt! Lockar ut det porriga i vem som helst.

Autumn wardrobes – YES! Finally time to layer the shit out of this weather. I am at a brunch with six of my fiends feeling rough as hell but also fab. Was out with my brilliant work mates last night – holy hell they are amazing. Also Daniel got punched in the face, so it was a very eventful night.

Anywho, this is what I looked like last weekend, feeling much less broken. My long sleeved dress has felt a tad too hot this summer so finally it get to roam the streets. I felt well inspired by Frida for sexxing more dressed down outfits up with fishnets and ordered a pair for myself. But it’s seriously worth buying fishnets for the sensation of putting them on. You have to experiencing yourself but it’s somewhat a mix of feeling like a christmas ham and a stripper – which is obviously magical. Brings out the slutty grandma in all of us.

 

 

outfits from the archive
clothing

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind