Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

cocktails, k-pop & secret gigs

Ughh måndag va. Om du sitter gäspande på väg in till jobbet – I feel ya gurl. MEN, ni som ba älskar måndagar, snälla dela med er av hur? Tills dess tänkte jag att vi kikar på vad jag haft för mig.

It’s Monday. If you’re reading this yawning on your way into work – I feel ya gurl. To you who love love love Mondays, give me your goddamn secret! Until then, let’s have a look at what I got up to this weekend.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Fredag och regnet har kom äntligen! Jag var en av dom snuskigt glada när jag kom in till jobbet. Seriöst, skulle inte bli förvånad om någon smäller till mig snart. Men bara så ni vet – regn e livet LIVET!

Friday and the rain finally arrived! I was one of those disgustingly happy folks coming into work. Seriously, I wouldn’t blame if somebody punches me soon. But just so you know – rain is LIFE amirite?

Processed with VSCO with hb2 preset

Efter jobbet tog jag min man under armen och drog till Shoreditch Grind där Clash Mag hade en cocktail-kväll. Vi drack espresso martinis och drunknade i varandras ögon. SKOJA. Eller inte. Vi är riktiga töntar, men alltså HAN E SÅ KUL. Å SNYGG.

Brought my man to the Clash Mag cocktail night at Shoreditch Grind to sip espresso martinis whilst gossiping. We are such losers, but I seriously think he is the funniest, handsomest, smartest to walk this earth lol.

Processed with VSCO with hb2 preset

Efteråt drog vi till den koreanska restaurangen On the Bab för lite bibimbap. Där spelar dom bara hysterisk k-pop vilket är utmärkt.

Afterwards we went to the Korean Restaurant On the Bab for some bibimbap. There they only play outrageous k-pop and it’s brilliant.

Processed with VSCO with hb2 preset

På något sätt hamnade jag också i källaren av ett garage för att se den franska dj-duon Justice spela. Eller, jag gick faktiskt hem tidigt för jag höll på att somna stående, men såhär såg jag ut några timmar tidigare.

I also ended up in a carpark basement watching the French dj duo Justice play. Well, I actually I ended up going home early because I thought I would fall asleep, but this is what I looked like a few hours earlier.

Processed with VSCO with hb2 preset

Varje natt äter Daniel och jag middag på vår balkong som de pensionärer jag drömmer om att vara. Den här helgen var inte ett undantag. Vi har inte ett bord än, bara två dåliga plastpallar, men det är fortfarande himla drömmigt.

Alltså helgen får komma så himla snabbt nu, jag orkar inte vänta. Kan inte ni berätta om er helg?

Every night Daniel and I eat dinner on out balcony just like the two retirees I want us to be. This weekend was no exception. We don’t have a table yet, just two really ugly plastic stools, but it’s still oh so dreamy.

The weekend needs to arrive quickly now.

 

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Mitt bästa sätt för att bli redo för en ny vecka är att göra 100 små ritualer. Typ tvätta håret, göra inpackning, raka hela kroppen (om man gillar sånt obs obs), fila naglarna snygga + måla, lägga en ansiktsmask, förbereda lunchlåda + frukost, lägga fram kläder jag känner mig bomb i och såå vidare. Dels blir jag typ hypnotiserad av att hålla på med sånt och dels känner jag mig inte tagen på sängen av att arbetsveckan börjar igen.

  Frida 2016-09-20 08:09:16
  Svara
 • Sååå bra regnjacka! Vartifrån är den?
  Och min helg. Jag serverade mat på en studentsittning, drack alla slattar whiskey som för fulla nollor hade glömt i hörnen, dansade tills jag fick träningsvärk och försökte reda ut om jag gillar nån som en kompis eller har en crush. HUR vet man ens?

  M 2016-09-19 20:48:04
  Svara
 • Var ledig från jobbet och åkte till Antwerpen! Strosade runt på stan, gick på konstmuseum, drack kaffe på soliga uteserveringar, turistade, käkade sunkig falafel, drack öl och dansade till klockan sex på morgonen tillsammans med människor från vandrarhemmet. Hade en sjukt bra helg helt enkelt!

  Elin 2016-09-19 19:25:46
  Svara
 • jag hade två kompis-dejter på lördagen och sen gick jag hem. spenderade resten av kvällen med allt kolla på youtubers. heh.

  Rebecca 2016-09-19 15:27:22 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Myspys inlägg<3 asså ditt hår har blivit så långt! Fint!!

  Alva 2016-09-19 10:30:02
  Svara
 • Tja, min helg… På lördagen spenderade jag 3 timmar med 3 årnigen jag numera är nanny åt. Det var vår första gång helt själva hemma = mycketmycket aktivitet så att hon inte skulle bli ledsen. Sedan kände jag inte efter utan åkte hem, hällde upp vinet, åt maten, väckte pojkvännen från sin nap så att vi kunde bege oss ut till klubben vid midnatt. Men vi kom inte längre än till u-bahn där jag började kräkas som det utmattade barnet jag var… Kalle fick bädda ner mig och tvätta påslakanen som jag också råkade spy på #life. Men söndagen lyckades vi iaf ta oss ut till Neukölln och en mysig bar där. Trevlig vecka nurå, Linn! Själv ska jag ha mitt första pass med en 6 månaders imorgon PIRRIGT

  Sophiw 2016-09-19 10:10:13
  Svara
 • Bästa regnjackan på dig!

  Jag har nog dessvärre inga bra måndagstips.. Det ska vara fett fint väder i Stockholm idag, så jag funtar faktiskt på att sticka ner till tanto och ta ett dopp på lunchen! Tänker att det ska bota min vinterångest lite åtminstone.

  Min helg: kräftskiva => en hel bakislördag => lugn och obakis bloggsöndag => käka vegan bao med familjen på ett nyupptäckt ställe i mina kvarter runt Mariatorget

  Nu längtar jag efter en workation-helg! Jag och en annan tjej som började blogga samtidigt ska kanske dra upp till mitt landställe någon helg i höst och bara jobba loss och ha landethäng. Hoppas att det blir av!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-19 08:45:29 https://vegokak.se/2016/09/14/10-veganska-matlagningstips/
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind