Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

autumn & hotel pigalle

Daniel-and-Linn,-London

 

 

Herregud, jag är trasig. Men vilken vecka! Frankrike var mums och den här helgen utmattande rolig. Det har blivit en hel del rose i skuggan på någon himla vingård, jag har simmat kanske en mil i vår hotellpool och sen dansat på fest i en frisörsalong. Jag är golvad, men glad. Affärsresor alltså, det är ju inte riktigt klokt. Kan också vara så att jag måste spendera resten av mitt liv i södra Frankrike för att det kan vara det vackraste jag sett.

Nu, tillbaka till hösten och jobbet och jag måste säga att jag känner mig riktigt motiverad. Med tidiga kvällar kommer ett annat lugn att fylla med projekt, eller typ helgmaraton med Netflix utan att behöva dra ner persiennerna i dåligt samvete.

Holy hell, I am knackered. But what a week! France was delicious and this weekend exhaustingly fun. There has been plenty of sipping pale rose in the shade, splashing in the swimmingpool and dancing in a hair salon. I am beat, but happy. Business trips man! Also, I might have to spend the rest of my life in southern France because it’s probably the most beautiful place I’ve seen.

Now back to autumn and work, and I have to say that I’m actually motivated. With early evenings come a calm to fill with fun projects, or just watch a weekend marathon of Netflix without feeling bad about having to pull the blinds down.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind