Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

french pools & hackney warehouses

Linn-Wiberg,-Hackney-Wick

Linn-Wiberg,-snapback,-all-black-outfit-London

Linn-Wiberg,-snapback,-all-black-outfit

LINN-WIBERG

Me on a walk in Hackney Wick this weekend.

 

JAG HÖLL MITT LÖFTE! Helt seriöst lämnade jag knappt lägenheten. Daniel och jag spenderade hela helgen med att typ lyssna på regnet eller något lika pretentiöst. Inte en bar eller event eller marknad i sikte, inte en person att träffa. Mitt huvud känns förvånande klart. Är det möjligt att gå från extrovert till introvert bara sådär? Eller är det här ett tecken på utmattning? Hur som helst skulle jag inte ha något emot att rensa hela min kalender för resten av 2016 om det känns såhär bra att inte göra någonting.

Men så blir det inte den här veckan…

– Det är sista korrläsning med Nuda innan vi skickar till tryck.

– På lördag är det Chatsworth Road Festival, precis där jag bor, och jag tänker att jag gärna hade anordnat en grillkväll eller något samtidigt.

– Och det roligaste av allt. Torsdag till Lördag åker jag på himla jobbresa till Aix en Provence! Alltså, business lady ovah here hörrni. Just nu försöker jag hitta en baddräkt som är work appropriate, och japp det är en anledning att de två orden inte kombinerats förut. Men nu ska de för med villan vi ska bo i kommer en pool och det finns ingenting som ska stoppa mig och den i den 32gradiga hettan! Också – franskt vin, fransk ost! Dör.

Jag tar såklart med mig min laptop och har inställda inlägg, men glöm inte att följa mig på snapchat @ linn.wiberg och instagram @ linnwiberg medan.

I KEPT MY PROMISE! I seriously barely left my flat. Daniel and I spent the whole weekend listening to the rain or something along those pretentious lines. Not a single bar or event or market in sight, not a person to see. My head feels clear. Is it possible to go from being extrovert to introvert just like that? Or is this a sign of exhaustion? Either way I wouldn’t mind cancelling all plans until 2017 if it feels this good to do nothing.


But that just isn’t the case this week…

– We’re doing the last edits on Nuda before sending it to print.

– On Saturday it is Chatsworth Road Festival, right next to where I live, and I want to organise a bbq or something.

– I am flying off to Aix en Provence on a freaking work trip! Look at this business lady ovah here huh. Right now I’m skimming the web for a work appropriate swimsuit. Yep, there is a reason those two words haven’t mixed before. But they will now because the house we’ll stay in has a swimmingpool. There is nothing that is getting in the way of me and that pool in the 32(!) degrees heat. Also – french wine, french cheese!

I will bring my laptop along and have already scheduled some posts here, but don’t forget to follow me on snapchat @ linn.wiberg and instagram @ linnwiberg.

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Bebe tänkte på dig i new york, såg nån som såg ut som dig på gatan haha! Aix är så himla fint, hoppas det är/var kul 😉 xx

  Cajsa 2016-09-12 15:47:02 http://www.res.se/blogg/londoncalling
  Svara
 • åh va fint! så kul för dig!

  Emilia 2016-09-06 23:12:26 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • OMG AIX-EN-PROVENCE!!!! Där har jag bott, hånglat, halsat rödvin och frossat i fransk ost varenda vaken timme om dygnet.

  Har dessutom kommit på en egen hamburgare på stans bästa burgarställe, Aux petits ognions. MEGATIPS. Mejla mig om du vill, så kan jag skicka lite andra bra tips! P.s. Vet du att Marseille ligger bra 40 min bort med buss (som f.ö. går konstant)? Där är det mycket ruffiga barer, fantastisk streetart och asbra vintageshopping. Dessutom är det hälften så dyrt som i Paris! Hoppas du har det bäst i staden där solen aldrig slutar lysa. Bisous!

  Fanny 2016-09-06 12:19:19 http://kallavener.tumblr.com
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   OMG jag mejlar på dirren!!! Kan behöva en flyktplan om karriärkvinnan i mig inte håller måttet haha

   Linn 2016-09-06 12:38:26
   Svara
 • woohoo så najs med frankrike!

  Ebba 2016-09-06 11:44:16 http://ebbaoctavias.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   oui oui oui! så pirrig. också läskigt att åka med kollegor när jag är så ny! men tror det blir bra. håll tummarna <3

   Linn 2016-09-06 12:05:06
   Svara
 • vart kommer toppen ifrån!?

  emma 2016-09-06 10:19:13
  Svara
 • Faaan vad du är snygg i håret just nu!! Inte för att du inte brukar vara det, men länge sen jag såg dig i långt.

  Jag är förresten precis likadan när jag har orimligt mycket att göra. Då vill jag bara stänga ute intryck. Tror det är rätt nyttigt ibland alltså.

  Tycker att din svarta är fett appropriate, haha?

  Ha det fett gött nu på din bizniz-trip!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-09-06 07:01:07 https://vegokak.se/
  Svara
 • AAARRRGGGHHH jobbresa till frankrike. Jag svimmar av avund. Återkommer om jag någonsin hämtar mig.

  Frida 2016-09-06 06:48:46 http://instagram.com/fridamyemilia
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind