Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vinyl players & shirtless men

Daniel-playing-vinyls-at-home-without-a-shirt,-Clapton-London-2016 Daniel-playing-vinyls-at-home,-Clapton,-London-2016 Daniel-playing-vinyls-at-home,-Clapton-2016 Daniel,-playing-vinyls-at-home-2016Daniel-playing-vinyls-at-home-without-a-shirt,-London-2016 Daniel-playing-vinyls-at-home-2016

 

Det luktar regn från de öppna fönsterna fast att marken utanför är torr. Klockan är 11.07 när vi vaknar, och vi var inte ens ute igår. Fast vi var ändå uppe till ett och tittade på obehaglig svensk krimm, ett försök att konvertera Daniel till Skandinavisk kultur. Det verkar ha fungerat för vi pratar om det under frukosten. På balkongen sitter vi och äter Amerikanska pannkakor – dom som man kan köpa färdigt för 80 pence på Sainsbury’s. Daniel dränker de i lönnsirap så om man trycker med gaffeln simmar sockerbubblor upp.

Tillslut faller regnet. Daniel går omkring utan tröja och plockar sladdar för vinylspelaren. Varför är han inte alltid naken? Blanka stenplattor som vänds och så hans lockar som slänger i luften när han tar mig igenom hans samling. Jag planterar om tre avokadoplantor och sen gör vi absolut ingenting. Typ bläddrar i en bok, byter skiva, är tysta, läser ett kul sms.

Hur var din lördag?

The open windows smell of rain but the ground outside is still dry. It’s 11.07am before we wake up, and we didn’t even go out last night. However, we did stay in watching horrifying Swedish crime until 1am. An attempt to convert Daniel to my Scandi taste in grim visuals and silent conversations. It seems to have worked, sort of, because at least we talk about it during breakfast. On the balcony we eat ready made pancakes, those ready made ones for 80p at Sainsbury’s. Daniel drown them in maple syrup so if you push them with a fork tiny sugar bubbles swim to the surface. 

Finally the rain falls. Daniel walks around without a shirt, looking for cables to set up the vinyl player. Why isn’t he always naked? His curls bounce on his forehead as he takes me through his vinyl collection. I plant three of my ever growing number of avocado plants into pots and then we continue doing absolutely nothing. Maybe flick through a book, change the record, sit in silence, read out a funny text. 

How was your Saturday?

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand