Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fedoras & this bank holiday weekend

Linn-Wiberg,-asos-fedora-outfit

Linn-Wiberg,-fedora-and-choker,-from-asos       bbq,-summer,-picnic-London

London-garden-picnic,-in-Hackney

London-garden-picnic

Det är 28 himla grader PLUS att jag har en himla långhelg här i London! OMG YAY LIVET etc. Jag planerar att dansa och trycka in minst elva lobster rolls till Django Django’s dj set på Adam & Eveplantera mina avokadokärnor så frodas som tusan (för jag e en cool farmor) och så ska jag get down low på Nottinghill Carnival.

Bilderna över och under är från några veckor sedan från min vän Cajsa’s födelsedag som hon firade med en picnic i sin trädgård. Hon skriver en blogg för RES som är fylld av tips om alla de senaste restaurangerna, alternativa utställningarna och gömda festerna runt om London så in och kika – London Calling.

It is 28 degrees and we have a three day weekend here in London! OMG YAY LYFE etc. I am planning on dancing and stuff my safe with seafood to Django Django’s dj set at Adam & Eve, plant my avocado seeds in pots (cus I’m a cool granny) and get down low at Nottinghill Carnival.

These pics are from my mates Cajsa’s birthday a couple of weekends ago which she celebrated with a picnic in her dreamy garden. She runs a blog for RES which posts recommendations of all the latest restaurants and best upcoming parties in London, so go check it out for some more Bank Holiday fun – London Calling.

Wherever you are, however heart broken or tired or sunburnt you are, hope you’re kinda okay.

Linn-Wiberg,-fedora-outfit

Linn-Wiberg,-writer,-fedora-outfit

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin and Instagram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • alltså du är så fin, babe. blev sjukt sugen på lobster rolls.

  Rebecca 2016-08-30 11:14:02 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Thanks for coming bebe! Hoppas karnevalen var kul xxx

  Cajsa 2016-08-29 09:46:59 http://res.se/blogg/londoncalling/
  Svara
 • Hörru du, Linn! Ditt hår bara växer och växer! Har du planerat att spara ut det? Minns alltid dig som tjejen med kort page, och tänkte att du väl snart skulle klippa igen. Kanske konstig fundering, men jag undrar verkligen! Kramar

  Amanda 2016-08-28 12:00:53
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   jag vet! det växer orimligt fort, och just nu trivs jag asbra i långt – skönt att kunna sätta upp osv. klipper säkert av det snart. är verkligen inte känslig med hår osv, bryr mig väldigt lite så när jag känner för det blir det väll ändring! puss

   Linn 2016-09-02 16:03:57
   Svara
 • så fint!

  Emilia 2016-08-27 23:42:14 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind