Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

creased shirts & hidden corn fields

Linn Wiberg 2016Linn Wiberg in Stockholm, 2016Linn in Stockholm, 2016 Linn Wiberg, StockholmLinn Wiberg in Sweden, 2016Linn in Sweden, 2016

singoalla top – gina tricot | denim – cheap monday snapback

 

 

Alla mina nedpackade plagg är skrynkliga och mina fötter sportar en frän bränna á la Birkenstock. Sommaren konsumerar hela mitt jag och jag överväger fullt seriöst att jag kanske inte är lika mycket stadsråtta jag alltid trott. Kanske att jag istället borde flytta ut långt ifrån allt som ens liknar en stad och lyssna på skogen eller bo i en stuga vid havet. Vi får se om Daniel som vanligtvis går i svarta skinny jeans och dyr skinnjacka när vi är i sommarstugan är lika taggad på naturen som jag när han kommer tillbaka från sin tre veckors semester i NYC och Toronto. En dag kvar av detta, sen är jag tillbaka i Hackney och kan dedikera all min tid åt min mest hängivna älskare – internet.

All my clothes are creased and my feet have tan lines from my Birkenstocks. The summer consumes my whole being and I seriously consider moving far away from anything that is a city and start my own farm or live in a cabin by the sea. Will see if Daniel, who walks around in black skinny jeans and a designer leather jacket in the forest, approves when he gets back from his three week holiday in NYC & Toronto. One day left of this, then I’ll be back in Hackney and devote more of my time to my devoted lover – the Internet.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry