Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

creased shirts & hidden corn fields

Linn Wiberg 2016Linn Wiberg in Stockholm, 2016Linn in Stockholm, 2016 Linn Wiberg, StockholmLinn Wiberg in Sweden, 2016Linn in Sweden, 2016

singoalla top – gina tricot | denim – cheap monday snapback

 

 

Alla mina nedpackade plagg är skrynkliga och mina fötter sportar en frän bränna á la Birkenstock. Sommaren konsumerar hela mitt jag och jag överväger fullt seriöst att jag kanske inte är lika mycket stadsråtta jag alltid trott. Kanske att jag istället borde flytta ut långt ifrån allt som ens liknar en stad och lyssna på skogen eller bo i en stuga vid havet. Vi får se om Daniel som vanligtvis går i svarta skinny jeans och dyr skinnjacka när vi är i sommarstugan är lika taggad på naturen som jag när han kommer tillbaka från sin tre veckors semester i NYC och Toronto. En dag kvar av detta, sen är jag tillbaka i Hackney och kan dedikera all min tid åt min mest hängivna älskare – internet.

All my clothes are creased and my feet have tan lines from my Birkenstocks. The summer consumes my whole being and I seriously consider moving far away from anything that is a city and start my own farm or live in a cabin by the sea. Will see if Daniel, who walks around in black skinny jeans and a designer leather jacket in the forest, approves when he gets back from his three week holiday in NYC & Toronto. One day left of this, then I’ll be back in Hackney and devote more of my time to my devoted lover – the Internet.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind