Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

bell sleeves and radio silence

White-shirt-outfitProcessed with VSCO with a6 presetWhite-shirt-and-snapback-outfit

top – gina tricot / snapback – supra / necklaces – asos

 

 

Det har varit tyst överallt i mitt liv förutom i mitt huvud, och därför även här. Sorry för det! Mitt hem är för tillfället utan pojkvän, mat och wifi, så jag känner mig rejält strandad med mina egna tankar (och en lista över saker jag måste göra som för 17 bara bara blir längre). London är så otroligt grått och en storm hänger hela tiden i luften. Fuktigheten för att jag springer runt konstant svettig/glowing (ok, egentligen bara svettig) så jag försöker ha på mig det tunnaste jag kan hitta. Den här toppen har blivit en hit! Plockade upp den från Gina Tricot (!) när jag var i Stockholm. Den är gjord av nästan genomskinlig bomull med klockade ärmar som kan få vilken sorgsen brud att känna sig fab.

There’s been radio silence everywhere apart from my head. My home is currently without food, boyfriend and wifi, so I feel stranded with my own thoughts (and a growing list of things I need to get done). London is greyer than ever but the humidity got me constantly sweating/glowing (not really, it’s just sweating) so I dress in the thinnest garments I can find. This top has turned into my go to piece. I picked it up on sale in Stockholm from Gina Tricot. It’s made from the thinnest cotton with bell sleeves which can get any sulky girl to feel pretty fab.

 

 

find more outfits
clothing

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry