Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nowhere like london

a lightbox daniel gave me for my birthday <3

a lightbox daniel gave me for my birthday <3

 

Tre dagar efter planerat anlände jag äntligen på Brittisk jord. Det är regnigt, grått och kvalmigt, och förbannat härligt. Det går inte att komma över hur mycket jag gillar den här fula himla staden så orimligt mycket. Kanske att det beror på att den, med dess invånare, är lika vilse som jag själv.

Medan sommaren gladeligen regnar bort skriver jag artiklar, jobbansökningar och hundra anteckningar till mig själv. Sen bäddar jag ned mig till pre 2002 romcoms som att allt jag vill med livet är att få en ful frilla och ett lyckligt slut. Ok, Brittan, #relate. Jag står också som en nyutexaminerad klysha vid en crossroad och försöker fatta livet. Såhär vill jag ha det, såhär känns det, såhär hanterar jag det.

Men alltså, ändå helt ok? Livet ska ju vara knepigt, det är ju det som är kul! Eller hur?! Snälla säg ja.

Three days after my planned arrival I finally landed on British soil. It’s rainy, grey and stuffy, and perfectly wonderful. I love this ugly miserable city so much it makes absolute no sense. It might have something to do with that it, with all its people, is just as lost as myself.

Whilst this summer happily rains away I spend my time writing articles, cover letters and notes to myself. I watch pre 2002 romcoms like never before as if all I’m longing for is a bad haircut and a happy ending. Ok, Britney,  #relate. I’m also standing like a newly graduated cliche in a bloody crossroad, trying to figure out that silly thing called life. This is how I want it, this is what everything feels like, this is how I handle it.

But still, that’s pretty fab right? Life is suppose to be tricky and messy and annoying. That’s what’s fun about it! Right?! Please say yes.

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag gick ut från min utbildning förra våren så jag vet precis hur det känns! Spännande, roligt och läskigt allt på samma gång!

  Jeanette 2016-06-19 11:33:56 http://jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Låter som riktigt bra sommarläsning, tack för tipset! Har för mig att du frågade någon gång om vad folk vill läsa om här på bloggen – ifall den frågan fortfarande är aktuell: Jag tycker det hade varit kul att få veta lite mer om Daniel! Vad gör han på dagarna och när han inte är med dig och hur är han som person? Han dyker ju upp här rätt ofta så hade varit kul att lära känna honom lite!

  silja 2016-06-17 22:43:09
  Svara
 • herregud va fin!!

  Emilia 2016-06-17 19:38:00 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Ja till allt!

  Sandra 2016-06-16 22:28:04 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • The best advice I ever got was: ”When you are aiming at ”figuring it out” in your 20’s and 30’s you are doing it wrong. As soon as you close the door to change and possibilities you might as well close all the doors”.

  Seb 2016-06-16 20:11:08
  Svara
 • Jeg sier ja! Føler du nettopp beskrev mitt liv og som alltid får du tingenes tilstand/life til å virke helt riktig, nettopp fordi du skriver så fint.

  Marte 2016-06-16 14:07:45
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson