Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fomo, boule and baby sisters

Saga-2016,-StockholmSaga,-Stockholm,-2016Saga,-StockholmSaga,-Stockholm-2016 my baby sis saga, always looking fresher than me

Saga och Linn, Stockholm 2016sisters on a hotdawg tour of scandinavia

Linn,-Stockholm-2016

Moa-och-Saga,-Stockholm-2016picking up the third musketeer in the archipelago

 

Tidigt lördag morgon, bara några timmar efter min examensfest, flög jag tillbaka till London för min bästa dag på året – Field Day Festival. En bloody mary-brunch, överraskningsbiljetter för Danielle som flyttar till Kanada och timmar dansandes i sommarregnet till Skepta, James Blake, Nao och Mura Masa med en hög suveräna personer.

Eller ja, det var tanken. Men så blev det pilot-strejk och jag är strandad i Stockholm på obestämd tid. Efter att ha storbölat i telefonen och blockat samma vänner på alla sociala medier (i wish) fick jag bara acceptera läget. Med hög fomo spenderade jag istället helgen med att kicka ass i Sveriges största boule-turnering med mina klasskompisar och gick sen på varmkorvs-turné med mina jobbigt tuffa lillasystrar. Får se hur det blir med min Londonsommar för ingen verkar veta när jag får åka tillbaka…

Early Saturday morning, just a few hours after my graduation I flew back to London to go to Field Day Festival, my favourite day of the year. A bloody mary brunch, surprise tickets for Danielle who’s moving back to canada and hours dancing to Skepta, James Blake, Nao and Mura Masa in the summer rain.

Or so it should’ve been. But then the pilots of SAS decided to go on a strike and I was stranded in Stockholm. After sobbing on the phone I spent the rest of the weekend kicking ass in Sweden’s largest boule tournament with some classmates and then went on a Swedish hotdog tour with my ridiculously fly baby sisters. Nobody knows when I can fly back yet, only time can tell…

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand