Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

snapshots from our new home

Chatsworth-Roadkitchen-Working-from-home,-laptopDaniel-Linn-Amsterdam Daniel-Linn-in-Amsterdam

Några foton från vårt nya hem i Hackney. Det är vid detta skrivbord jag spenderar alla mina dagar nu och filar på det sista av mina projekt på Hyper Island, skriver artiklar för Creative och slavar med kapitel för min roman. Det var även här jag hade min första intervju för förlaget jag sökt en anställning hos, och herregud, aldrig har jag presterat så dåligt. Det var en sån där automatisk high tech-intervju där du får skrivna frågor och svarar till en tom skärm och jag tappade helt bort mig själv! Bara tanken på mina svar får mig att vilja gräva ned mig någonstans.

Till något mer positivt måste jag säga att fast det suger att flytta så är det himla kul med alla gömda skatter jag hittar bland våra saker. Som den här polaroiden från när jag och Daniel var i Amsterdam för några år sedan och Daniel precis rakat av sig allt hår. Utan tvekan ett nytt bokmärke.

Some snapshots from our new home in Hackney. It’s by this desk that I spend all my days now, writing up the last bits of my two final projects for Hyper Island, slave away from chapters on my book and type up articles for Creative. It’s also here I had my first round interview for the publisher I applied for and oh dear never have I performed so poorly! It was one of this automated high tech interviews where you speak to an empty screen and I lost every part of my being. When I think back on it I cringe so intensely my body ache.

On a more positive note, although moving is shit I have to say I’m really enjoying finding all these hidden gems amongst our belongings. Like a polaroid from when Daniel and I went to Amsterdam a few years ago and Daniel had shaved all his hair off. My new bookmark for sure.

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det ser ju jättefint ut!! Superfräscht. Det där med intervjun låter omöjligt typ?! Som om det inte är svårt nog med en riktig människa, men med en skärm?!

  elin 2016-05-30 00:02:13 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Har haft tva sana intervjuer och sog sa otroligt pa bada – forsta blev jag helt stel och slutade prata mitt i en mening typ haha, fick panik for att jag inte kom pa nat att saga, klickade vidare och missade en hel fraga, och pa den andra bad de mig beratta nat intressant om mig sjalv och jag kunde inte komma pa en enda grej utan svamlade i tre minuter. Tror alla fuckar upp sina forsta online-intervjuer, sa svart att vara naturlig mot en skarm??

  Jenny 2016-05-26 11:58:30 http://jennybrinck.blogspot.com
  Svara
 • Vad fint ni bor ?
  Får en fråga vad ni har för hyra? Så nyfiken vad det kostar jämfört med Sverige osv

  Shark 2016-05-26 00:08:50 http://www.sharkontherocks.blogspot.com
  Svara
 • Hej!
  Vilken resa du verkar gjort! 😀 Och grattis till nya stället. Följt din blogg ett tag då jag har varit inriktad på att göra praktik i London. Läser typ en grafisk design program. Tänkte jag skulle ta mod till och kolla om du har något tips? Kollat runt i några månader och försökt vässa min portfolion mm. Lärt mig att de inte gillar bild på CV. 😉
  Lycka till nu på nya stället och allt annat.
  Kram Elin

  Elin 2016-05-25 17:44:39 http://www.elin-maria.com
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry