Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

team crybaby

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

crybaby tee – etsy / sandals – miista / denim – cheap monday snapbacks

 

För första gången på en evighet känner jag att jag och en måndag kan vara vänner! Att jag jobbat så förbannat mycket på senaste tiden har resulterat i att mitt bankkonto inte ligger på gränsen till svält för ovanlighetens skull och vi kanske inte kommer vara hemlösa på torsdag när kontraktet på vår lägenhet går ut. Jag har också spenderat hela helgen utan internet (</3) men däremot på tre olika takterasser! Så livet är inte skit.

Och yes, kan vi prata om mitt senaste tillägg till min garderob. <34567890 När Lovisa och jag klättrade högt över världen häromdagen, drog hon från ingenstans ut en present till mig? Med hennes nya kärlek till internetshopping i kombination med att ”jag hörde att du mått skit och lipat mer än vanligt i vår så jag tyckte du förtjänade en present” gav hon över den sak som kanske förkroppsligar mitt jag och som jag suktat efter ett bra tag nu. Alltså wow. Hon, den tishan, livet.

For the first time in forever I somewhat welcome a Monday! My working so much has finally resulted in my bank account not being as close to starvation as usual and we might not be homeless on Thursday when our contract is up. I’ve also spent the weekend without any internet (</3) but on several rooftops which was fine. So we’re off to a pretty good start.

And yes, let’s talk about my finest new addition to my wardrobe. <34567890 When Lovisa got me slightly tipsy the other day, she also, out of nowhere, pulled out a present for me. With her recently found adoration of internet shopping in combination with a ”I heard you’d been sulking and sobbing and having a shit spring” she handed the very thing that embodies my being that I had had my eyes on for months. I mean wow. Her, that tee, life.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Visst har du sett filmen Cry baby???

  elin 2016-05-30 00:28:22 http://elinsparis.devote.se
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   gud så länge sen!! måste verkligen se om, men har ju min favvogif därifrån: https://media.giphy.com/media/hAt4kMHnaVeNO/giphy.gif

   Linn 2016-05-31 14:10:50
   Svara
 • Magisk tischa! Var är den ifrån? 😀

  Emelie 2016-05-17 11:39:15
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   visst är den!! från etsy: https://www.etsy.com/uk/listing/268983887/cry-baby-shirt-tshirt-t-shirt-t-shirt?ref=market

   Linn 2016-05-17 12:18:36
   Svara
 • Hej underbara Linn!
  Alltså, jag vet att du högst antagligen skrivit om detta tusen gånger men jag hittar inte svaret på min fråga! Så – vad använder du för kamera? har du gjort ett inlägg om hur du redigerar dina grymma bilder? Tusen tack för svar<3
  Puss

  Dana 2016-05-16 13:22:24
  Svara
  • Svar på Danas kommentar.

   Hej! Åh tack. Jag har en Canon 5d Mark II och mitt objektiv är 50mm 1:4! Fotar allt i RAW och redigerar curvor, contrast och färg i Photoshop. Om jag hinner kan jag göra någon typ av guide i framtiden, men hoppas det här hjälper ändå. Ps köpte min kamera på fotosidan för 7500kr och den hade bara tagit 300 bilder så håll utkik där för prisvärt xx

   Linn 2016-05-16 13:46:41
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson