Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

corduroy dungarees

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

dungarees – vintage / t-shirt – cheap monday / choker – diy

 

Jag har ett par nya hängelbyxor i mörkblå manchester och känner mig så himla fab. Lite knäppt eftersom att min mamma som är besatt av 70-talet, jämt försökte klä mig såhär när jag var mindre och jag tyckte det var så pinsamt. Min stil övergår allt mer till någon skandinavisk minimalistisk version av stöddigt 90-tal och 70-talshippie och jag älskar det.

Min roman kämpar på, långsamt men ändå. Är det vanligt att bli förälskad i sina karaktärer? För jag är, och jag vill aldrig lämna dom. Men om en liten stund måste jag för då ska jag ned till Soho och hänga med Lovisa. Hon ska hjälpa mig hitta de perfekta jeansen för min fantastiska rumpa och sen ska vi på happy hour.

I have a new pair of navy corduroy dungarees and I feel fab af. Weird since my mum, who’s obsessed with the 70s, would try and dress me in exactly things like this when I was little and I thought it was so embarrassing. My style is turning into a lil minimalist scandi version of saucy 90s meets hippy 70s and I’m into it.

My novel is coming along, insanely slowly but still. Is it common to fall in love with your own characters? I sure am and don’t want to leave them. But I will in a bit as I’m heading down to Soho to meet Lovisa. She’s helping me find the perfect jeans for my brilliant bum and then we’re going for happy hour.

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding