Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

we’re still flat hunting and summer arrived to london

Daniel,-Lower-Clapton-2016 Daniel-Clapton-Square-Lower-Clapton Daniel-Lower-ClaptonDaniel,-Lower-Clapton

Ok, London, jag förlåter dig för varenda möglig lägenhet, denna fruktansvärda vinter och allt annat skit du dagligen utsätter mig och tio miljoner andra i denna stad. För nu är det 26 grader här och alla uteserveringar, pubtak, parker, kanaler och varma gator spiller över med soltörstiga invånare i bara ben och lätta hjärtan. Det här har utan tvekan varit den kallaste våren jag bott här, både när det kommer till väder och jobb. Men allt är förlåtet, för nu fan minns jag exakt varför jag älskar att bo här.

Förutom att jobba på the bar har jag sprungit på otaliga lägenhetsvisningar med snyggingen här över (alltså håll tummarna att vi hittar något innan den 19de när vi blir hemlösa) och gjort allt som är somrigt med min kompis Majsan från Hyper Island som är här och hälsar på.

Nu ska vi på en solig brunchdate Majsan och jag i Dalston!

Ok London I forgive you for all the moldy flats, this freezing winter, and for all the other shit you put me and ten million other people through everyday. It’s been 26 degrees this weekend and all the pub terraces, parks, canal walks and warm streets spill over with bare legged Londoners soaking it all in. This has been by far the roughest spring in London during my five years here, weather wise and work wise. But it’s all forgiven, because now we can live again.

Apart from working at the bar I have gone to countless viewings with this lovely young man above, (fingers crossed we’ll have something nice before the 19th when we stand homeless) and done all things summery with my friend Majsan from Hyper Island who’s in town. I’ve got pics to show you of course. Until then follow me on snapchat linn.wiberg

Now I’m off for a brunch in the sun in Dalston with Majsan!

 

 

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har h a t a t denna vidriga vinter/vår, blev nästan farligt exalterad över solen i helgen. Men sen kom regnet och vi blir fuckade av vår landlord som alla andra, London kom igen.

    Jenny 2016-05-09 21:03:20
    Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding