Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a brunch in dalston

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Några foton från idag när Majsan bjöd mig på avokadomacka, iskaffe och en cool grön juice på Healthy Stuff i den 26-gradiga hettan. Som ett tack för att vi låtit henne sova i vår säng i tre nätter medan jag och Daniel delade en trasig luftmadrass i vardagsrummet. Ok, värdinna of the year here I come. Vi kände oss som supertrendiga valley girls där under parasollet, minus yoga pants och en cabrolet då (vilket jag gärna ser inkluderat i min framtid).

Just nu spöregnar det utanför och jag sitter och knapprar på en text om att förlora min oskuld till en tidning som ofrivilligt tar mig med längs den pinsamma memory lane fylld av konformade bröst och slaknande pojkar. Lol. Jag sög på att vara tonåring, vilket förmodligen betyder att jag var bra på det.

A few photos from today when Majsan treated me to some avo, iced coffee and a cool green juice at Healthy Stuff in the 26 degree heat. A thanks for letting her stay in our bed whilst Daniel and I slept on the broken air mattress in the living room. I know, how good of a hostess?! We felt like super trendy valley girls minus the yoga pants and the cab that is (although wouldn’t mind a bit to have that).

Right now it’s pouring down and I’m working on a piece on losing my virginity for a magazine which is furiously bringing me down the awkward memory lane filled with cone shaped tits and boys losing their hard ons. Lol. I sucked at being a teen, which probably made me good at it.

 

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • hallå linn du står på ditt skosnöreeee!

  frida 2016-05-10 02:03:18 http://fridareg.com/blog
  Svara
 • älskar din blogg!! Heja heja med lägenhetsletandet – det kommer att lösa sig! Jag glömmer aldrig när jag o min bästis fick bo på kallt vandrarhem i tre veckor (med alla våra saker inproppat i ett olåst bagagerum) innan vi var hemma hos en kompis o tog en drink o hon i förbifarten sa att hon skulle flytta ut o hon kunde kolla med sin landlord om vi ville? Eh ja tack sa vi o här bor jag fortfarande, 7 år senare i världens bästa lya! Vandrarhemmet hade en liten hytt på en innergård där duschen var, det fanns inga krokar eller nåt där inne så man fick liksom knata ut i bara handduk o sen typ slänga den utanför dörren om man inte ville att den skulle bli dyblöt, o så var det massa hål i taket. I November var det här, inte lite kallt o obekvämt näää. Haha.. men det löste sig, o det kommer det göra för er också 🙂 kram!!

  elin 2016-05-09 23:13:39 http://elinsparis.devote.se
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   haha nä åååh fan alltså livet, MEN sånt är himla kul att skratta åt sen när en sitter där i sin varma lya med en filt och har det najs. Men ja håll tummarna för oss är du gullig <3 <3

   Linn 2016-05-10 12:36:45
   Svara
 • ahh var är klänningen ifrån?! Så himla snygg!

  Nora 2016-05-09 21:43:44
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Det ser SÅ ut som en klänning här men det är en plisserad kjol från H&M och en singoalla-topp från Zara : )

   Linn 2016-05-10 12:37:26
   Svara
 • alltså du är så snygg!!!

  josefine 2016-05-09 21:23:30 http://www.withheartshapedbruises.blogg.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding