Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I never wanted to be your weekend lover

Linn-Wiberg,-London-April-2016

Linn-Wiberg,-April-2016

Linn-Wiberg,-London-2016

Linn,-in-London-April-2016

Linn-Wiberg,-Apr-2016

tee Sandra Beijer for JC / tank H&M / ankle cut jeans Weekday / sandals Birkenstock

Ni vet när en sitter och glor på sin skärm och låtsas för sig själv att en jobbar på som tusan? Det var 100% mig igår, så jag beslöt mig för att vara en jävlig najs chef och ge mig själv ledigt. Resten av dagen låg jag som en fabulös blåval med cheesecake framför senaste säsongen av Homeland och en två timmar skype med Olivia.

Idag skriver jag ansökningsbrev till jobb som förhoppningsvis ska betala min hyra i sommar till tonerna av Purple Rain på repeat. Vad tusan sker med våra rockstjärnor? Någon skicka läkare att kolla upp Mick Jagger, Stevie Wonder etc på en gång! Även om de andra dödsfallen varit sorgliga så är nyheterna om Prince död de som svidit i mitt hjärta. Purple Rain (som alla ni är dödströtta på att höra mig tjata om i den här bloggen) är den ultimata sången för alla avslut. Jag vill avsluta varje fest, förhållande och tillslut helst mitt liv till den, så jag är djupt sorgsen över att det var Prince tur att säga farväl.

För alla Prince lovers, här kan ni lyssna på den 3 timmar långa hyllningen NTS Radio sände imorse.

You know when you are just staring at a screen pretending to yourself to do very important work? That was me yesterday. It was absolutely impossible for me to focus, so I decided to be a great boss and give myself the day off. The rest of the day was spent eating cheesecake whilst watching the last season of Homeland and skyping with Olivia for over two hours. Lucky me.

Today I am writing cover letters for jobs that will hopefully pay my rent this summer and listening to Purple Rain a billion times. What the hell is happening? Somebody send doctors to check up on the rest of our rock stars asap! Even if the deaths of the other stars were sad, the news of Prince broke my heart. Purple Rain is the ultimate farewell song and the one I want to die to and finish every party with, and I’m deeply saddened that it was Prince time to say goodbye.

For all you Prince lovers, tune in to the 3 hour tribute NTS Radio paid him this morning.

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Blev hemskt inspirerad att redigera bilder i svartvitt nu, så snyggt! Har lovat mig själv att se om Purple Rain ikväll, filmen med världens snyggaste garderob. Så otroligt sorgligt med alla dessa genier som försvinner.

  elin 2016-04-24 15:00:57 http://elinsparis.devote.se
  Svara
  • Svar på elins kommentar.

   vad kul, svartvitt kan va så fint! gud, den filmen har jag helt missat, får ta och se genast xx

   Linn 2016-04-25 14:38:05
   Svara
 • Åh, kan inte du göra ett inlägg/ett videoklipp med hur du sminkar dig?

  Elin 2016-04-24 12:44:50
  Svara
 • Du är vrååålsnygg!

  Moa 2016-04-23 14:48:43
  Svara
 • Fin outfit!

  Minna Torstensson 2016-04-22 15:52:12 http://minnaelvira.devote.se
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind