Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a weekend in greenwich

Greenwich,-LondonAlex-Wheelock-Lines,-GreenwichVeronique-Barbosa,-London Alex-Wheelock-Lines,-in-Greenwich English-BreakfastDaniel,-Veronique,-Alex-in-Greenwich

I fredags när regnet låg tungt över hela London mötte jag upp Daniel på en stökig pub i London Bridge för vi hade planer att åka bort över natten. I utkanten av Greenwich bor våra vänner Veronique och Alex i deras egna lägenhet. Fatta lyxen! De är nog mitt bästa par i världen. Daniel bodde med dom när vi precis började dejta och de var där för att bevittna min walk of shame, vår första middagdejt och allt annat. De hade bjudit över oss på en sleepover som utlovade både pasta och champagne. Långt in på natten hade vi högljudda konversationer och när folk började kräkas utanför Shorditch barer låg vi gömda långt bort i duntäcken framför en dålig Netflix-serie och jag ville aldrig att mitt liv skulle vara något annat.

Alltid när vi umgås undrar jag vad sjutton jag pysslar med som sliter och tar så mycket skit för att bo i den här staden, i Hackney? Jag antar att det är det några dagar med öppna landskap, caféer utan hipsters och duschar rena från mögel gör med dig.

On Friday rain was tormenting London from ever direction an Daniel and I met up at a pub by London Bridge with plans to spend the night away. In the outskirts of Greenwich our good friends Veronique and Alex own their own lovely flat. They are probably my favourite couple in the world. Daniel used to live with them when we first started seeing each other. They were there to witness my first walk of shame, our first dinner date and everything else and had invited us over for a sleepover including both pasta and champagne. It was deep into the night, having had loud conversations for hours, when people started puking outside of bars in Shoreditch and we were far away, hidden away in several duvets in front of a shitty Netflix show.

Spending time with them always makes me question what the hell I am doing struggling so hard. Why the hell am I living in Hackney? I guess that’s what a couple of days of open fields, cafes with no hipster in sight and showers without mold does to you.

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta