Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

cherry blossom sunday in hackney

image1image2

Två foton från när jag och Daniel vandrade alla bakgator i Hackney vi aldrig satt fot på tidigare. Mycket annat finns det inte att göra när jag ligger back £££ den här månaden. Det var inte så illa ändå eftersom att London badade i solsken och Daniel och jag fick chans att hänga bara vi och prata.

Är det inte knäppt hur en kan bo med en människa och se varandra varenda dag, och så efter ett tag inser en att en inte haft ett riktigt snack på evigheter? Där netflix eller veckohandling ingår. Jag antar att det är både vad livet och långa relationer blir ibland, även om det inte måste. Tur att söndagar finns ändå.

Two photos from today when Daniel and I walked around Hackney in lack of anything else to do as I’m short of £££ this month. But not too bad at all since Hackney was drenched in sunlight and we walked all the back streets we hadn’t set foot on before. It was well needed, both to see something new in London, get showered in rays and spend time just Daniel and I talking.

Isn’t it weird how you can live with a person and see each other every single day but wake up after a while to realise you haven’t had a proper talk in ages? One where Netflix or food shopping isn’t included. I guess that’s both what life and a long relationship is at times, even if it doesn’t have to. Luckily Sundays exist.

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • alltså att du följer zayn på spotify!!!!! vilka är dina favoritlåtar på hans skiva? tycker så mkt om din blogg för övrigt. håller så mycket med maria här över, det är som en jäkla saga här inne.

  agnes 2016-04-11 15:42:31
  Svara
 • Din blogg är så himlahimla bra! det är som en bok en inte vill sluta läsa. blir så jäkla glad när jag ser att nya inlägg dykt upp. dina texter, bilder, kläder, vänner och tankar är verkligen inspirerande, får alltid en dos livspepp när jag varit här. <3

  Maria 2016-04-10 21:05:36
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Blir vansinnigt glad av att läsa din kommentar. Tack för att du läser och för att du skriver! Allt blir 1000 x roligare när jag får reaktioner och vet att det jag skriver uppskattas <3 <3

   Linn 2016-04-11 10:48:02
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind