Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

copenhagen baby

imageimage Processed with VSCO with a6 preset

Hej! Vi kom precis fram till vår airbnb här i Köpenhamn som vi hyrt. Jag insåg inte förrän jag landat hur mycket jag saknat det skandinaviska ljuset. Så vitt och fritt från smog. Vi fem ska springa runt här tills på lördag. Jag vet att några av er som läser bor eller är från här så om ni har några tips – hit me up! Och om du skulle se mig på gatan, kom och säg hej.

Nu måste jag springa för vi ska på smørrebrøds-jakt!

Hi! We just arrived at our airbnb in Copenhagen we’ve rented for the week. The scandi light is brighter than I remember and oh I’ve missed it. The five of us are here until Saturday and will be running around town. I know a few of you reading live here, so if you have any tips on where to go hit me up! And if you see me on the streets, please come say hi.

Alright, gotta run, we’re out for a smørrebrød hunt!

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh! Jag är definitivt ingen van Köpenhamnsbesökare, men har ändå två festliga bartips: Kalaset och Floss! Kalaset har dessutom frukost och middag och där hänger många hippa, och Floss har en gömd nedervåning där alla röker inne och spelar biljard. Ha så kul gulliga du!

  Jorunn Lavonius 2016-03-29 19:10:23 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Hej!! Kunde inte låta bli att kommentera. Jag är i Köpenhamn ofta pga bor på andra sidan sundet. Tips är alla mysiga second hand-butiker och kaféer längs larsbjørnsstræde/studiestræde (särskilt København K och Twin Peaks-kaféet The Log Lady), kaféet Atelier September, Botanisk Have och Torvehallarna såklart, eller att bara hänga runt på Nørrebro. Barerna Mexibar, Drone och Bakken/Jolene (ligger bredvid varandra), och klubben Culture Box som har kallats mini-Berghain (lol). På lördag är det konsert/EP-release/afterparty med Lust For Youth på Sigurdsgade 39, dit ska jag t ex hehe tror det blir grymt, sök på fb om ni vill! Kram och hoppas ni har det fint i världens bästa stad!

  Elsa 2016-03-29 16:38:49
  Svara
 • Åh! Kan du inte skriva länken till erat airbnb boende? Jag ska dit i juli!

  Anna 2016-03-29 16:23:04
  Svara
 • kolla aok.dk för bra tips. gör jag alltid inför helgen, men de tipsar även om saker som händer under veckan och nya restauranger och grejer. Funkar lite som DN’s på stan 🙂

  thea 2016-03-29 15:51:07
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry