Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a dazzling dynamite duo

Processed with VSCOcam with a6 preset

Vem mer saknar den här lilla freaky duon som inte hinner hänga i mer än två min innan de råkar klä sig och posa lika dant? Jag gör det absolut. Det här är Frida och jag när jag hälsade på henne i New York i två veckor förra sommaren. Det var vibrerande varmt och det enda vi gjorde var att springa runt och äta happy hour-ostron och dricka mexikansk öl. Vi två har varit vänner sedan våra mammor blev på smällen samtidigt på universitetet 1991 men nästan alltid bott långt isär. Som Frida sa i världens finaste blogginlägg:

”Somehow we’ve managed to have a pretty dope and well functioning long distance relationship for these past 4 years”

Därför är jag beyond exalterad över att om en vecka kommer Frida till London för att spendera två veckor med mig!

———

Who else misses this freaky duo who looks like they’re about to host a naughty bake off? I do! This is Frida and me when I visited her in New York last summer for two weeks and ran around the heat struck city eating oysters and sipping mexican beer. Frida and I have been friends since our mums got pregnant at ad school in 1991 but also almost always been apart. Like Frida said in this lovely post:

”Somehow we’ve managed to have a pretty dope and well functioning long distance relationship for these past 4 years”

Therefore I’m so excited about the fact that Frida is coming to spend two weeks with me next week!

Och inte nog med det! Hela vårt lilla stökiga New York-gäng kommer ha en reunion nu när min pojkvän Daniel och hans tvillingbror Nicolas fyller 30. Först med en megafest här i London och sen med en resa till Köpenhamn i fyra dagar. Jag längtar så mycket att jag ramlar av stolen. Att livet får vara såhär kul.

—–

And as if the fact that she’s coming wasn’t enough! This whole lil messy gang will have a reunion when my boyfriend Daniel and his twin brother turn 30 . First with a big bang of a party here in London and then we’re six people flying to Copenhagen for four days. I’m so excited I might fall off my chair. How is life even allowed to be this fun.

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry