Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

girls to the mosh pit

Eagulls, Gig Oslo

Moshing to Eagulls

Eagulls, Gig Oslo Hackney

Jag har saknat det intensiva pulserandet av basen som slår mot bröstkorgen, de förblindande strålkastarna och ringandet i öronen. Igårkväll drog jag och Daniel och Jared till klubben Oslo här i Hackney för att för tusende gången se bandet Eagulls spela. Det bästa jag vet med punkspelningar är också vad jag avskyr; att typ vara den enda tjejen. Det är noll kö till toan och överallt killarkillarkillar höga på testosteron. Jag hade förväntat mig samma sak igår, men jag blev överraskad, för när vi kom dit så var en tredjedel av publiken brudar.

Fast ännu mer förvånade var alla killar. Deras ansiktsuttryck var helt priceless när moshpitten invaderades av massor av brudar. En kille visste inte hur han skulle bete sig och stod stilla i shock. En tjej såg förolämpat på honom och knuffade honom hårt så han föll ned på marken och fortsatte sedan att dansa sönder.

<3 guuuurls <3

I’ve missed the heartfelt thumping of the base hitting my chest, the blinding spotlights, the ringing ears. Last night we went to a venue here in Hackney called Oslo to watch, for the thousandth time, Eagulls. My favourite thing about punk gigs, apart from the mentioned above, is also what I don’t like; being pretty much the only girl. There is no queue to the toilet and everywhere energetic boysboysboys. I went last night expecting just that, but when we got there I was surprised because I’d say a third of the audience were female. 

But I think the boys were even more surprised. Priceless was the look on their faces when the mosh pit was invaded by lots of chicks. One boy didn’t know what to do and kind of stood still in shock when faced with a girl. She looked at him, insulted, and shoved him hard so he fell onto the ground and then continued moshing. Brilliant.

<3 guuurls <3

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag och min kompis gick jämt på ”mosh pit spelningar” när vi var 15-16-17. Supersmå jämfört med alla två-meters snubbar med ölmagar. Men, naiva och godtrogna som vi var gav vi oss alltid in i moshen och blev i princip kastade runt i början. Tills vi lärde oss hur det funkade, och började slå tillbaka. Fatta blickarna man fick från snubbarna när man kom som 15-åring och pucklade på någon som var dubbelt så stor och gammal som en själv. Hälften blev stötta och sura, hälften kom fram till oss efteråt och ba ”fan vad ni är balla, trodde aldrig att tjejer kunde mosha sådär”.

  Amanda 2016-03-04 10:16:53 http://amandaragnas.blogg.se
  Svara
 • så bra kveld! men altså hallooo korleis lagar du så fine gifs??

  johanne 2016-03-03 23:14:24 http://johanne.mondieu.nu
  Svara
  • Svar på johannes kommentar.

   med gifbrewery! du laddar ned den på datan, kostar typ 30kr eller något? och så laddar du bara upp videoklipp osv där, SÅ BRA!

   linn 2016-03-04 12:49:36
   Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry