Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

look at me like I’m art

Painting

Painting-Kenya-2016   Saga-Painting-in-Kenya-2016  Painting-Kenya-blue

Painting-at-home

Art

 På sista söndagen i Kenya gick vi till affären och samlade på oss konstmaterial av olika sorter. Akrylfärg, akvarellpigment, oljekritor, penslar, skrapor och gigantiska ark i hårt papper. Sen satt vi på vardagsrumsgolvet jag, Saga, mamma och pappa och kladdade till tonerna av lite 80-tals gubbrock och hundratals fåglar genom alla öppna fönster.

Mitt huvud snurrar för fort för det mesta och jag har insett hur jag flyr in i olika typer av fysiska aktiviteter. Promenader, matlagning, barjobb, målande. Att arbeta kreativt innebär att 9 timmar om dygnet är jag helt i mitt eget huvud, analyserar, tänker, pragmatiserar, så därför behövs det att fysiskt jobba med kroppen. För att få ut alla strötankar, för att använda en annan del av hjärnan och inget digitalt som går att sudda ut, ändra. Det plus att kladda med färg med ens lillasyster alltid kommer att vara toppen.

On my last Sunday in Kenya we went to buy art supplies of various kinds. Acrylic paints, watercolour pigments, oil crayons, brushes, scrapers and big ass sheets of paper. Then we sat down on the living room floor, me, Saga, my mum and my dad and painted to the sound of 80s rock and hundreds of birds through the open windows.

My head is spinning too fast most of the time and I’ve notice how I flee into various kinds of manual or physical activities. Like walking, like cooking, like working in a bar, like painting. Working with things that are so much in your head it is relaxing to just listen to your body movements. That and the fact that playing with mushy paints with your sis will always be fun.

///

other days in kenya
morning game drive in lake nakuru
kenyan mornings
a kikuyu baptism
a fish spa treatment
dancing across the red soil of kenya

///

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Wibergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry