Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

6 revelations

Linn på Hyper Island blogg

me working late at night at Hyper Island last year

1. Jag har glömt min kamerasladd i Kenya och kan därför inte ladda upp några foton jag tagit. ORKAR INTE. Fan. Jag är så trött på min konstanta glömska.

2. Att skriva handlar bara om beslutstagande. 12 beslut per minut och det känns sådär för någon med såhär mycket beslutsångest.

3. Plötsligt slog det mig att anledningen till min stress är att jag pluggar 250% plus jobbar med den här bloggen och på en bar… Jag svär att ibland tror jag att jag är helt dum.

4. På tal om baren; den platsen tillför tillfredsställande mycket knäppheter till min vardag. Två cockney-kvinnor försökte ragga upp mig i lördags precis innan stängning. Detta precis innan de skrikandes skällde ut mig för att servera vidriga drinkar. Sedan beslutade de sig för att det var okej eftersom att jag var ”sexy as fuck”. Min chef skrek då tillbaka att jag faktiskt gör killer cocktails men då var de upptagna med att hångla med varandra så istället såg han till att göra mig berusad.

5. Daniel fyller 30 inom en månad och inför det känner jag mig så jävla glad för ålder är HETT och fest är det bästa jag vet. Men också känner jag ”???” eftersom att jag också tror att jag nu är 30 fast jag är 24. Men mest för att jag inte har någon aning om vad jag ska ge honom? Snälla hjälp?

6. Hackney är nu dränkt i ljudet av skateboards på torr asfalt. Och det, det är ljudet av snygga killar har jag och Kajsa fastslagit. Det är jag rätt nöjd med eftersom att det betyder även vår, och snälla den måste komma nu.

 —

1. I forgot my camera chord in Kenya and can’t upload any photos and I swear to God I am so sick of my forgetful mind.

2. Writing is just about making decisions twelve times a minute. I find that difficult, being somebody ridiculously indecisive. 

3. I’ve realised the reason I’m stressed is because I’m studying 250% plus working as a blogger and at a bar…. Why hasn’t this occurred to me before, why am I dumb?

4. Speaking of the bar; I love the weirdness it adds to my life. Two cockney ladies tried picking me up right before closing, and right before screaming at me that I make shit cocktails, but that it was alright because they thought I was ”sexy as fuck”. My manager yelled back that I make killer cocktails though, and then he got me drunk.

5. Daniel is turning 30 in a month and that makes me puzzled. Why? Well because it makes me believe I’m 30 too when I’m just 24. It also freaks me out because I have no clue on what to get him. Help?

6. Hackney is now filled with the sound of skateboards on dry asphalt, and that’s the sounds of hot boys, Kajsa and I agreed on. That I am pretty happy about because if spring doesn’t arrive soon how can we live?

Linn

Follow my blog on Bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha, du är så himla cute!

  Julia 2016-02-29 21:31:43
  Svara
 • ALLTSÅ du är en bland de coolaste personerna jag vet, på riktigt. Och det skulle vara så kul om du hade en frågestund! Är nyfiken på din tid på hyper island! Hur upplevde du att det var? Vilken utbildning gick du? Pros and cons, är det svårt att komma in? Osv osv. KRAM

  Sanna 2016-02-29 18:00:51 http://www.sannaneu.blogg.se
  Svara
 • Du lever som någon av de lite mer kärleksfullt beskrivna karaktärerna jag och min syster brukade fantisera ihop! Det fanns en avlägsen tanke om ett seriealbum, men det var mycket intressantare att väva ihop en trovärdig spelplan istället för att sätta igång med själva berättelsen (om du förstår vad jag menar) och man sparade liksom alla intressanta egenskaper och bakgrundshistorier till en liten grupp favoriter.

  Eva 2016-02-29 17:56:57
  Svara
 • Yo! Först måste jag bara säga att jag är så glad att jag hittade din blogg för cirka ett år se. Du är grym.

  Jag tar studenten nu till sommaren och som du säkert själv upplevt så är det tusen ????? över vad man ska göra efter. Jag har alltid varit sugen på London. Det känns som en stad som skulle passa mig perfekt, vill träffa nya människor och bara komma bort från ett dystert Sverige…. Allt känns så avslappnat där på nått speciellt sätt.

  För det första: Vågar man åka själv?? Är det enkelt att få vänner där?
  För det andra: Har lite frågor kring hur man fixar lägenhet på bästa sätt? Vilka områden är bäst att bo i ?
  För det tredje: Jobb? Är det omöjligt eller mycket möjligt att få?

  KRAM

  Sanna 2016-02-29 17:46:29
  Svara
Linn Wibergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson